Back to Top

iPhone 8 hoesjes kopen – goedkope iPhone 8 beschermhoesjes

Kies hieronder je favoriete Apple iPhone 8 hoesje! Er zijn honderden verschillende iPhone 8 hoesjes, gebruik eventueel de bladerbalk (onder het aanbod) om door het volledige aanbod heen te bladeren.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Goedkoopste Apple iPhone 8 hoesjes kopen; het aanbod is groot

Hierboven presenteren we je een overzicht van hoesjes voor de iPhone 8 van Apple. Je vindt binnen het totale aanbod een groot aantal hoesjes waarmee je je iPhone 8 perfect kunt beschermen. Naast het grote aanbod is het ook goed om te vermelden dat de hoesjes scherp geprijsd zijn… Er zijn al hoesjes voor je iPhone 8 vanaf zo’n 3-5 euro! De prijzen van de duurste hoesjes kunnen daarentegen oplopen tot boven de 50, 60 of 70 euro, maar dat zijn dan ook wel de meer bijzondere / speciale hoesjes.

iPhone 8 beschermhoesjes -  bescherm je iPhone 8 goed

De prijs voor een iPhone 8 was bij introductie zo’n 800 euro. Voor het nieuwste toestel van Apple (oktober 2017) leg je dan ook best een behoorlijk bedrag neer, of je je toestel nou los koopt, of in combinatie met een abonnement, het blijft veel geld. Dat wetende zou het onlogisch zijn als je je toestel niet goed zou beschermen, waarvoor een iPhone 8 hoesje natuurlijk prima uitkomst biedt! Een hoesje kost je gemiddeld genomen maar een aantal procent ten opzichte van de kosten die je voor je toestel maakt. Als je het zo bekijkt kan de prijs van een iPhone 8 beschermhoesje je niet weerhouden om tot aankoop ervan over te gaan. Regel het dus vandaag nog zouden wij zeggen;-) Als je toestel schade oploopt kost het herstellen ook bijna altijd (veel) meer dan wat je voor een hoesje neerlegt.

iPhone 8 Beschermhoesje kiezen

Het kan nog al een opgave zijn om door alle iPhone 8 hoesjes heen te bladeren, want er zijn er zo ontzettend veel! De feed bevat meer dan 1.000 hoesjes… Mocht je beter willen zoeken, klik dan op een van de hoesjes, en kijk even verder op de website van de aanbieder van de hoesjes. Je kunt het aanbod van Apple iPhone 8 hoesjes dan ook verder verfijnen.

Soorten iPhone 8 hoesjes

Je kunt zelf waarschijnlijk wel een aantal soorten hoesjes noemen, maar wij sommen ze nu nog even voor je op. Je hebt bijvoorbeeld insteekhoesjes, extreme hoesjes, ‘booktype’ hoesjes, hoesjes voor de bescherming van je hele iPhone, maar ook hoesjes voor bescherm van alleen de achterkant van je iPhone. Verder heb je bijvoorbeeld ‘flipcases’, die open kunnen flippen (vandaar deze benaming), hoesjes als portemonnee en hoesjes in de vorm van een tas(je). Daarnaast kende je de bumpers waarschijnlijk wel, waarmee je iPhone via bumpers aan de zijkanten wordt beschermd. Uiteraard was dit niet alles, want er zijn nog meer soorten iPhone 8 hoesjes, kijk zelf maar even;-)

Kenmerken van de hoesjes

De iPhone 8 hoesjes kunnen verschillende kenmerken hebben (waarop je het aanbod verder kunt verfijnen op de website van de aanbieder), net als de hoesjes voor andere iPhones. Je hebt bijvoorbeeld hoesjes die waterdicht zijn, om goed te beschermen tegen water. Handig als je veelvuldig met water in aanraking komt… En ook heb je hoesjes met een kijkvenster, hoesjes met een magneetsluiting en beschermhoesjes met ruimte voor je (bank)pasjes.

Materiaal van de hoesjes

Selecteer je graag op materiaalsoort? Ook dat kan natuurlijk! Je wist waarschijnlijk wel dat er verschillende soorten materialen worden gebruikt voor beschermhoesjes. Vooral bekend zijn hoesjes van kunststof, van siliconen en van textiel/leder, maar er wordt ook hout en aluminium gebruikt voor hoesjes, waarop je bij het uitzoeken van een iPhone 8 hoesje kunt selecteren. Materiaalkeuze genoeg dus...

Thema’s voor iPhone 8 hoesjes en andere hoesjes

Voor veel mensen, vooral voor jongeren, is een thema ook erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan symbolen, dieren en natuur prints, maar ook aan auto’s, hartjes en allerlei uitspraken. Wil je liever zelf bepalen wat er op je iPhone 8 hoesje komt te staan, kies in dat geval voor het zelf bedrukken van je iPhone 8 hoesje. Je hebt dan -binnen bepaalde grenzen- zelf de vrijheid om te bepalen hoe je hoesje er precies uit komt te zien. Handig dus voor mensen die heel goed weten wat ze precies willen voor het uiterlijk van hun hoesje!

Geen iPhone 8 hoesje, maar een beschermhoesje voor een ander iPhone model? Kijk dan hieronder op de andere hoesjes pagina's: