Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De geruchten rondom de iPhone 8 groeien en nemen bijna ongezonde proporties aan. Gelukkig is de iOS 11 update hier om ons een klein beetje op weg te helpen. De nieuwste software update geeft namelijk een aantal hints weg. Door een update die wij in de concept-iOS zagen durven we te zeggen dat we veel goeds van de camera van de vlaggenschip-iPhone kunnen verwachten.

HEVC- en HEIF-formaten

Zoals al in een eerder bericht te lezen was maakt Apple met de nieuwe iOS update het mogelijk om meer foto's met dezelfde opslagruimte op te slaan. Dit komt, omdat er met update naar iOS 11 ondersteuning is voor HEVC- en HEIF-formaten. Dit heeft niet alleen een positief effect voor je opslagruimte, maar ook voor de kwaliteit van foto's. Met de verbeteringen van de foto-app lijkt Apple zich namelijk klaar te stomen voor een betere camera. 

Lees ook: Waarom de iOS 11 update wijst op een randloos iPhone 8-design

Niet alleen foto, maar ook video profiteert van de iOS update. Met de nieuwe software wordt het ook mogelijk video's twee keer beter te comprimeren. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iOS 11 maakt zich op voor grotere fotobestanden

De foto-app zelf zal niet voor betere foto's zorgen, maar met de updates kunnen we wel stellen dat de app zich opmaakt voor foto's van hogere kwaliteit en grotere belasting van de opslagruimte. Het zit immers zo: hoe beter de kwaliteit, hoe meer geheugen een foto of video opslurpt. 

Lees ook: Een iMac Pro voor meer dan 17.000 euro?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.