Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 8 wordt voorzien van functie om draadloos op te kunnen laden. Tenminste, als we de geruchten over de nieuwe iPhone 8 mogen geloven. Wat zijn de geruchten? Wij hebben de 5 grootste geselecteerd voor jullie.

Gerucht 1: Dialogs investeert in Energous

Huh, wat? Om het simpel uit te leggen: drie kwart van al het werk dat Dialog levert komt voort uit opdrachten van Apple. Dit bedrijf heeft een maand geleden 10 miljoen dollar geïnvesteerd in Energous. Energous is gespecialiseerd in WattUp RF-techniek wat het mogelijk maakt om apparaten op een afstand van zo’n 10 meter draadloos op te laden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Gerucht 2: Energous kondigt draadloze oplader aan

Energous meldt zelf dat ze met een ‘tier one’ bedrijf voor consumentenelektronica gaan samenwerken. Een woordvoerder van het bedrijf zei het volgende: ‘ik kan je niet vertellen wie het is maar ik kan je verzekeren dat je er producten van bij je hebt of thuis hebt liggen’. Oke, dit lijkt ons wel heel duidelijk!

Gerucht 3: Foxconn voert verschillende tests uit

De techniek moet het aankunnen maar het toestel natuurlijk ook. Daarom wordt er momenteel druk getest om de iPhone 8 draadloos-ready te maken. Als het een succes is hakt Apple de knoop door. Dan zien we dus in 2017 een iPhone met draadloos opladen functie! Dit gerucht werd overigens door Nikkei verspreid.

Gerucht 4: Glas maakt het mogelijk

In het vorige artikel was te lezen dat de iPhone 8 switcht van aluminium naar glas. Niet alleen omdat het mooi is maar ook omdat het heel praktisch is. Door een glazen achterkant is het veel gemakkelijker om de draadloos opladen techniek toe te passen.

Gerucht 5: Het is probleemoplossend

Het lost heel veel problemen op. Door het weglaten van de koptelefoonaansluiting in de iPhone 7 waren er veel mensen die klaagden dat je niet tegelijkertijd kon opladen plus muziek luisteren. Dat probleem is nu weg!

Lees ook: Al het overige nieuws over de iPhone 8

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.