Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op zoek naar de nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus? Bij T-Mobile zijn beide smartphones vanaf nu (vooruit) te bestellen! Lees hierover meer in dit artikel.

De iPhone 8 (Plus) alvast bestellen

Vandaag (vrijdag 15 september 2017) start Apple de officiële verkoop van de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus in Nederland. Goed nieuws dus voor iPhone liefhebbers! Op dit moment kun je beide smartphones vooruit bestellen, zodat jij de eerste of anders toch echt één van de eersten bent in je omgeving die de nieuwste iPhone 8 (Plus) in huis heeft. Bij T-Mobile (een van de meest bekende en grootste providers in Nederland en België) ben je hiervoor aan het juiste adres. Zodra je bij T-Mobile de iPhone 8 (of zijn grotere broer de iPhone 8 Plus) bestelt, heb je hem al vanaf 22 september in je bezit. Zodra de iPhone 8 (Plus) op voorraad is, wordt hij gelijk toegezonden aan jou. Naar de winkel gaan is dus niet meer nodig! Bovendien profiteer je bij T-Mobile van messcherpe prijzen, zowel voor losse iPhone 8 (Plus) toestellen als voor abonnementen met iPhone 8 (Plus) toestel.

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Het is belangrijk om je deze vraag te stellen alvorens je de iPhone 8 (Plus) gaat bestellen. De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus worden verkocht met een opslagcapaciteit van 64GB en 256GB. De keuze voor een opslagcapaciteit van 64GB of 256GB hangt af van de hoeveel apps die je in gebruikt hebt, hoeveel foto’s je schiet, en hoeveel video’s je maakt. Voor de meeste mensen zal 64GB ruim voldoende zijn. T-Mobile biedt daarom zowel de iPhone 8 64GB aan, als de iPhone 8 Plus 64GB. Naast de opslagcapaciteit is de kleur natuurlijk erg belangrijk. Beide iPhones zijn verkrijgbaar in de kleuren, zilver, spacegrijs en goud, kleuren die Apple in eerdere jaren ook gebruikte, bijvoorbeeld voor de iPhone 6S en de iPhone 7 (Plus). 

Bestel hier de nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus bij T-Mobile!

 

iPhone 8 en iPhone 8 Plus

iPhone 8 (Plus); de vernieuwingen

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zitten vol vernieuwingen ten opzichte van de iPhone 7 en 7 Plus. De iPhones van het jaar 2017 zijn onder andere voorzien van een 4,7-inch en 5,5-inch groot Retina-beeldscherm met True Tone techniek, waarmee de iPhones van een haarscherp beeld zijn voorzien. Daarnaast heeft Apple de smartphones bijvoorbeeld voorzien van een glazen achterkant waardoor draadloos opladen mogelijk is, naar onze mening is dat een revolutionaire vernieuwing! Ook de nieuwe A-11-chip mag niet worden vergeten, deze zorgt ervoor dat de iPhone 8 (Plus) sneller zijn taken kan uitvoeren. De nieuwe iPhones zijn ook standaard voorzien van de meest recente iOS 11-software.

------------------------

Voor dit artikel hebben we onder meer gebruik gemaakt van informatie afkomstig van de website van T-Mobile.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer