Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er is weer nieuws over het nieuwste wonderkind van Apple, dit keer gaat het niet om spannende functies en OLED schermen, maar om de naamgeving. Een revolutionaire telefoon hoort namelijk wel een speciale naam te krijgen.

Dit jaar staan voor Apple drie nieuwe iPhones op de planning. Als het aan de geruchtenmachine ligt verschijnen dit jaar nog de geüpdatete versies van de huidige toplijn: iPhone 7s (4,7-inch) en iPhone 7s Plus (5,5-inch). Hoewel we erg nieuwsgierig zijn naar deze opvolgers van de iPhone 7, gaat ons hart toch echt harder kloppen van de derde iPhone in dit rijtje.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone Edition

De naam van de derde iPhone zou iPhone 8 kunnen zijn. Op dit moment wordt deze naam veel gebruikt in verschillende media. Het zou een logische naamskeuze zijn. Na 7 komt immers 8. Mac Otakara, een betrouwbare bron als het om Apple gaat, komt echter met een andere suggestie: iPhone Edition. Edition zal in dit geval staan voor een duurder en exclusiever model. Eén keer eerder werd een Apple product bekroond met de naam Edition. Het ging hier om een gouden versie van de Apple Watch van maar liefst 11.000 euro.

iPhone-7

Een logische stap

De keuze om de nieuwe baanbrekende telefoon iPhone Edition te noemen is te begrijpen. Het model moet namelijk met oude tradities gaan breken. De vertrouwde homebutton zal naar verluidt ontbreken en het vertrouwde iPhone scherm zal veranderen in een OLED scherm van Samsung. Een andere naam is dus een logische aanvulling in dit rijtje.

Lees ook: Samsung produceert 75 miljoen OLED schermen voor Apple

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.