Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Twijfel je om de iPhone 8 (Plus) te kopen en/of wil je graag overtuigd worden om deze nieuwe iPhone te kopen? Dit zijn de 4 redenen om nu over te stappen op de iPhone 8 of 8 Plus.

Onder de nieuwe glazen behuizing zijn aardig wat nieuwe functionaliteiten aangebracht, die je kunnen overtuigen om te gaan voor de iPhone 8 of iPhone 8 Plus. Zo is er onder andere een verbeterde en snellere chip, de mogelijkheid tot draadloos opladen, en de mogelijkheid om mooiere foto’s en video’s te maken dan ooit tevoren!

Losse iPhone 8 (Plus) nu te koop bij de MediaMarkt

Ben je al overtuigd van de kwaliteiten van de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus? Top! Sinds kort kun je de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus ook in de webwinkel van MediaMarkt kopen (als los toestel, en zonder abonnement). Dit kan eenvoudig via de onderstaande links:

1. Draadloos opladen

Het lange wachten op een nieuwe iPhone van Apple wordt nu eindelijk beloond; de iPhone 8 en 8 Plus kunnen draadloos worden opgeladen! Met deze optie kunnen de telefoons moeiteloos van stroom worden voorzien zonder dat je een Lightning-kabel hoeft aan te sluiten. Dankzij de glazen achterkant is dit mogelijk, wat bij veel mensen voor veel plezier en gebruiksgemak zal zorgen. Je kunt hiervoor de ‘AirPower’ van Apple gebruiken, maar het werkt ook op platforms van bijvoorbeeld Belkin (Qi-standaard).

iPhone 8 draadloos laden

De iPhone 8 en 8 Plus kunnen uiteraard nog steeds worden opgeladen via een kabel, via de Lightning ingang. Daarnaast kunnen de nieuwe iPhones ook binnen slechts een kleine 30 minuten tot 50% batterij komen. Deze optie heet ‘snel laden’, en dit kan door middel van een USB-C-lader met Lightning-kabel.

2. A11 Bionic chip

De iPhone 8 en 8 Plus zijn ook weer een stuk sneller dan de iPhones van de 7-serie. Met de nieuwe A11 Bionic chip wordt de oude A10 Fusion chip (qua prestaties) compleet uit het veld geslagen. De nieuwe A11 Bionic heeft namelijk 6 kernen, en beschikt over 2 high-performance en 4 power-efficient, wat zorgt voor een 25% snellere iPhone 8 (Plus), ten opzichte van de iPhone 7 (Plus).

3. Opslagruimte

De opslagruimte van de kleinste opslagvariant van de iPhone 8 (Plus) is nu dubbel zo groot als de kleinste variant qua opslag van de iPhone 7 (Plus). Bij de iPhone 8 (Plus) kun je kiezen tussen 64GB en 256GB, terwijl dit bij de iPhone 7 (Plus) nog 32GB, 128GB en 256GB was. Een heugelijk feit zo vinden wij, want de 32GB variant van de iPhone geeft bij veel mensen op een bepaald moment meldingen, namelijk dat de opslagruimte bijna vol is. In dat geval moet je foto’s, video’s of bijvoorbeeld apps verwijderen om iets nieuws te kunnen opslaan. Met een 64GB of 256GB variant van de iPhone 8 zullen veruit de meeste mensen daar geen hinder (meer) van ondervinden. De trend is sowieso dat smartphones steeds meer opslagruimte krijgen, de kans is dus groot dat Apple de iPhones van 2018 nog slechts zal produceren met een opslagcapaciteit van minstens 128GB.

Portretmodus iPhone 8

4.Professionele foto’s en video’s

De camerakwaliteit van zowel de iPhone 8 als zijn grotere broer de iPhone 8 Plus is zeer vooruit gegaan ten opzichte van de iPhone 7 (Plus). Het aantal megapixels is dan wel hetzelfde gebleven (12MP achterkant en 7MP voorkant) maar met een grotere sensor, snellere processor en nieuwe filters, is de camera sterk verbeterd. Je kunt nu betere foto’s in donkere situaties maken, hebt met de iPhone 8 (Plus) de beschikking over gezichts- en lichaamsherkenning, 4K (60fps) videokwaliteit en de nieuwe ‘portretmodus’. Op de iPhone 8 Plus is de portretmodus ook zéér uitgebreid, waarmee je daadwerkelijk professionele selfies kan schieten. Je kunt hierbij kiezen uit diverse lichtopties zoals sterk licht, zacht licht, en studiolicht, die zelfs na het schieten van foto’s nog kunnen worden aangepast!

 

iPhone 8 – uitgebreide informatie lezen

iPhone 8 Plus – uitgebreide informatie lezen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.