Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn vanaf nu in Nederland verkrijgbaar. De officiële verkoop bij Apple is gestart. Vergelijk hier de nieuwe iPhone 8 (Plus) met of zonder abonnement.

iPhone 8 (Plus) kopen in Nederland 

Vanaf 22 september 2017 zijn de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus te koop in Nederland. Ook dit jaar behoort Nederland weer bij de eerste groep landen die de nieuwe Apple toestellen tot hun beschikking hebben. Daar waar er een aantal jaar terug nog naar Duitsland moest worden gereden om de nieuwe iPhones te bemachtigen hoeft dat nu niet meer. 

Om er zeker van te zijn dat je de goedkoopste en beste deal krijgt voor de iPhone 8 hebben wij op iPhone.nl handige vergelijkers. Zo vind je eenvoudig en snel de beste iPhone 8 aanbieding:

iPhone 8 Plus kleuren

Drukte bij de Apple Stores

In de ochtend van 22 september waren er diverse Apple liefhebbers al vroeg uit de veren om de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus te bemachtigen. Vandaag de dag is dit puur een formaliteit omdat dankzij het reserveringssyteem bij Apple de kopers niet meer perse in de rij hoeven te staan om een exemplaar te kopen. Toch waren er tientallen fans die al om 8 uur in lange rijen voor de deur van de Apple Stores in Haarlem, Amsterdam en Den Haag stonden. 

Lees ook: Verschillen tussen de iPhone 8 en iPhone 7

Vernieuwingen

De reden waarom er veel vraag is naar de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus is omdat de telefoons een aantal vernieuwingen met zich mee brengen. Eerlijk is eerlijk, groot zijn de veranderingen ten opzichte van de iPhone 7-serie niet. Uiteraard zit er een verbeterde chip in, heeft de 8 een glazen behuizing, verbeterde 12 megapixel camera(’s), en kunnen de telefoons draadloos worden opgeladen. De iPhone 8 is te verkrijgen in de kleuren Zilver, Goud en Spacegrijs met een opslagruimte van 64GB of 256GB. Apple leek zich dit jaar meer te hebben gefocust op de iPhone X. Dit nieuwe vlaggenschip toestel heeft meer te bieden dan de iPhone 8 maar daar betaal je dan wel weer een stuk meer voor.

iPhone 8 (Plus) online kopen

Zoals je hierboven al gelezen kunt hebben hoef je niet het huis uit om de iPhone 8 of iPhone 8 Plus te kopen. Dit kan nu direct dankzij de diverse aanbieders die online de iPhones verkopen. Wil je iPhone 8 (Plus) online kopen kun je dat bij onderstaande aanbieders doen.

iPhone 8 kopen

Op zoek naar de beste aanbiedingen voor de iPhone 8 en wil je hem online kopen? Hier kun je de beste iPhone 8 los toestel deals vinden en hieronder kun je de iPhone 8 met een abonnement vergelijken bij verschillende providers zoals Tele2, KPN, Vodafone en T-Mobile.

iPhone 8 64GB

iPhone 8 256GB

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer