Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een van de grootste leveranciers van Apple, genaamd Foxconn, heeft laten doorschemeren dat ze bezig zijn om draadloze opladers te ontwikkelen voor de iPhone 8. 

Draadloos opladen met de iPhone 8

De nieuwe iPhone 8 zal waarschijnlijk in 2017 gepresenteerd worden. Naar verwachting wordt dit iPhone model totaal anders dan zijn voorgangers. De iPhone bestaat volgend jaar namelijk 10 jaar en Apple is van plan om daarvoor flink uit te pakken. Betrouwbare bronnen hebben vernomen dat een van de hoofdleveranciers druk bezig is met de productie van draadloze opladers. Er zou druk worden getest om te zorgen dat iPhone 8 even snel oplaadt via een draadloos platform als via een normale iPhone kabel.

draadloos opladen iphone 8

Lees ook: Apple denkt aan buigbare iPhone

Begin 2016 kwam al naar voren dat Apple in gesprek was met diverse fabrikanten over de technologieën achter het draadloos opladen. Het schijnt dat ze zelfs praten over technieken om de iPhone 8 op meters afstand te kunnen opladen.

Lees ook: iPhone 8 krijgt iris scanner beveiliging

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Draadloos opladen tot maximaal 4,5 meter

Telefoons van concurrenten, zoals Google en Samsung, kunnen al draadloos opgeladen worden. Echter moeten deze telefoons op een platform liggen die de energie op deze manier overbrengt. Met de technologie waar Apple over praat zou dit niet moeten uitmaken waar de iPhone ligt. Met een maximale reikwijdte van 4,5 meter zou de iPhone 8 opgeladen worden. Wij zijn in ieder geval zeer nieuwsgierig naar deze nieuwe manier van opladen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer