Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Uit een nieuw rapport van de uiterst betrouwbare Apple analist Ming-Chi Kuo blijkt dat de iPhone 8 dezelfde afmetingen krijgt als de iPhone 7. Daarnaast krijgt de batterij een flinke upgrade. 

4.7 inch groot scherm

De laatste geruchten beweren dat de volgende iPhone van Apple een 5.5 inch grote OLED bescherm krijgt. KGI, de werkgever van Ming-Chi Kuo, spreekt dit echter tegen en stelt vast dat de iPhone 8 hetzelfde 4.7 inch grote scherm bevat als zijn voorganger de iPhone 7.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Verbeterde batterij in iPhone 8

Ook beweert het rapport van KGI dat de iPhone 8 een batterijcapaciteit van 3100 mAH krijgt. Om de vergelijking met de iPhone 7 (1960 mAH) te maken is dit een verbetering van ruim 50%. Laten we hopen dat deze voorspellingen juist zijn. ;) Echter moet wel rekening gehouden worden dat de iPhone 8 waarschijnlijk meer stroom zal verbruiken tijdens gebruik.

Bekijk het overzicht: alle iPhone batterijen

iphone 8 oled scherm

OLED scherm voor de iPhone 8

Eerdere geruchten over het design van de iPhone 8 brachten bericht over het OLED scherm die tot over de randen zou gaan werken. De zijkant kan hierdoor ook gebruikt worden voor notificaties en dergelijke. Samsung schijnt met Apple een deal te hebben gesloten over de productie van ruim 160 miljoen OLED schermen. Met deze gigantische deal zou een prijs van 4,3 miljard euro gemoeid zijn, Aldus The Korea Herald.

Lees ook: ‘Apple’s iPhone 8 waterdichter dan iPhone 7’

Al met al nemen de fabriekskosten met ruim 80% toe voor het nieuwe iPhone model. De complexe techniek en de ruimtebesparingen zorgen voor de voornaamste kostenpost. Wij verwachten dat de iPhone 8, net zoals voorgaande jaren, rond september 2017 gepresenteerd zal worden.

Voor meer informatie over onder andere de iPhone 8, kijk ook eens bij het iPhone gedeelte van LetsGoDigital.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.