Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De uiterst geloofwaardige Apple analist Ming-Chi Kuo heeft nieuwe voorspellingen gaan over de iPhone 8. Onder andere over de behuizing, type glas en meer.

De 2017/2018 iPhone zal naar alle waarschijnlijkheid een glazen voorkant én een glazen achterkant net zoals bij de iPhone 4 en iPhone 4s. Het idee komt van het feit dat de nieuwe gitzwarte iPhone 7 (Plus) kleur onwijs populair is bij consumenten. Door de glossy bewerking is de huidige kleur nogal gevoelig voor krasjes en schade. Een glossy kleur in combinatie met een glazen behuizing is namelijk veel minder gevoelig voor krasjes. Overigens raadt Apple aan om een iPhone 7 case te kopen om deze gitzwarte kleur goed te beschermen.

Lees ook: Nieuwe iPhones krijgen iris scanner beveiliging in 2018

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Gitzwarte iPhone 7/8 moeilijk te produceren

Het rapport van KGI geeft ook aan dat volgens professionals het moeilijk is om de glossy gitzwarte iPhone 7 en iPhone 8 in massaproductie te nemen. De iPhone ondergaat namelijk negen verschillende stappen voordat de gitzwarte kleur erop verschijnt. Daarom zal het een uitdaging zijn om de iPhone 8 in de toekomst in grote getalen te produceren.

Tot slot voorspelt KGI dat de nieuwe iPhone 8 volgend jaar een roestvrijstalen behuizing krijgt voor de duurdere modellen. Op dit moment worden alle iPhones nog gemaakt van roestvrijstaal. Dit lijkt op een slimme marketingtechniek van Apple om meer consumenten te laten kiezen voor de duurdere (meer opslagruimte) iPhones.

5.8 inch iPhone 8

Het bedrijf voorspelt niet alleen de terugkeer van de glazen behuizing maar ook een nieuwe 5.8 inch iPhone model. De huidige iPhone 7 is 4.7 inch groot en de iPhone 7 Plus is 5.5 inch groot. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: 'iPhone 8 zal home button missen'

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.