Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met deze uitgelekte foto’s van een iPhone 8 mockup krijgen we een klein beetje inzicht in het nieuwe vlaggenschip van Apple. Wat vind jij van dit design?

iPhone 8 design

In de mockup van de iPhone 8 die nu overal op internet verschijnt zijn van BGR. Zij hebben de uitgelekte schematische tekeningen van het toestel omgetoverd tot een echte iPhone. Het gaat hier dus om een toestel gebaseerd op definitieve design tekeningen. Het is niet duidelijk welke tekeningen ze precies bedoelen, maar dit proefmodel geeft in ieder geval inzicht in nieuw toestel.

Lees ook: iPhone 8 overschrijdt magische grens

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Geen homebutton

De voorkant van de iPhone 8 is in deze dummie één groot scherm. Er is geen zichtbare homebutton in het spel. Deze homebutton zal waarschijnlijk digitaal wel te zien zijn, wanneer het scherm oplicht. Aan de voorkant is er echter nog geen rekening gehouden met een frontcamera. Zo gaan er al een aantal weken verhalen te ronde dat Apple zou werken aan een dubbele frontcamera. Met behulp van deze camera zouden onder andere augmented reality functies toegepast kunnen worden.

Lees ook: iPhone 8 productie verloopt volgens schema

Roestvrijstaal en glas

Met een knipoog naar het verleden zal de nieuwe iPhone 8, net als de allereerste iPhone uit 2007, roestvrijstalen randen krijgen. Verder zorgt de glazen achterkant, net voor dat kleine beetje extra glans, zoals  dit technische hoogstandje wel verdient.

Lees ook: Minder iPhones verkocht door komst van iPhone 8

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.