Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Allen Horng, CEO van Catcher Technology, heeft aangegeven volgend jaar minder iPhone cases te produceren. Deze productie wordt dan uitgevoerd door 'Biel Crystal Manufactory and Lens Technology': de fabrikant die op dit moment al glazen schermcovers voor iPhone produceert.

Volgens Horng krijgt volgend jaar één iPhone model een glazen behuizing. Eerder ging al het gerucht dat Apple de iPhone 7s zou overslaan en rechtstreeks de iPhone 8 zou gaan produceren. Horng liet tijdens een aandeelhoudersvergadering weten dat het bedrijf waarschijnlijk duurzame metalen frames voor het nieuwe toestel gaat produceren, dit is namelijk alsnog benodigd bij toestellen met glazen behuizingen. Hij gaf dan ook aan dat er géén Apple smartphones zullen zijn met 'glass-only' behuizingingen omdat dit simpelweg niet mogelijk is.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 8 wordt weer onderscheidend

De belangrijkste keuze van Apple om weer voor een glazen behuizing te kiezen heeft te maken met de toenemende druk op Tim Cook. Velen zijn ervan overtuigd dat hij de afnemende iPhone sales weer kan laten 'boosten' met een daadwerkelijke onderscheiding in design en functionaliteit, zoals bij de eerste iPhones het geval was.

Volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone 8 een glazen behuizing met een edge-to-edge OLED display. Dit scherm is hoogwaardiger dan het huidige LCD en vraagt bovendien minder energie. Daarnaast wordt de Touch ID sensor wellicht weggewerkt in het glas, wat resulteert in een 'volledig' glazen look.

Wat verwachten we van de iPhone 7?

De iPhone 7 wordt waarschijnlijk geen 'game changer': dit toestel wordt voornamelijk op de markt gebracht zodat iPhone gebruikers weer kunnen upgraden naar een iets beter apparaat. We verwachten een dubbele lens (op het Plus model), een waterdichte behuizing, géén 3,5mm jack aansluiting en Apple's nieuwe A10 processor. Dit model komt waarschijnlijk al op de markt in september 2016.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.