Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple iPhone 8 nieuws - het laatste nieuws, tips en geruchten

Hier vind je het laatste Apple iPhone 8 nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 8.

 

Apple krijgt patent voor 360 graden gebogen display

Apple heeft een patent toegewezen voor 'een consumentenelectronica product' met transparantie behuizing en een flexibel display: op de afbeelding lijkt het om een nieuwe iPhone te gaan.

  • zaterdag 18 juni 2016 12:03

Apple experimenteert met LiFi voor nieuwe iPhones

Een oplettende twitter gebruiker heeft een code ontdekt dat uitwijst op het experimenteren van LiFi technologie op nieuwe iPhone modellen.

  • dinsdag 14 juni 2016 13:00

Eén iPhone 8 model krijgt een glazen behuizing volgend jaar

Allen Horng, CEO van Catcher Technology, heeft aangegeven volgend jaar minder iPhone cases te produceren. Deze productie wordt dan uitgevoerd door 'Biel Crystal Manufactory and Lens Technology': de fabrikant die op dit moment al glazen schermcovers voor iPhone produceert.

  • vrijdag 20 mei 2016 09:54

'iPhone 7 zal niet vernieuwend genoeg zijn'

Volgens analyst Ming-Chi Kuo van KGI Securities zal de iPhone 7 geen vernieuwende stap voor Apple zijn, waarmee ons favoriete technologie-bedrijf eerder een stap terug dan een stap vooruit zet qua verkoopcijfers.

  • maandag 25 april 2016 10:05

Apple gaat weer terug naar iPhone met glazen behuizing in 2017

Volgens analyst Ming-Chi Kuo laat Apple in 2017 de aluminium case achter zich en gaat het bedrijf terug naar volledig glazen behuizingen met een glazen achterzijde, zoals we deze kennen van de iPhone 4 en 4s toestellen.

  • maandag 18 april 2016 10:04

Samsung gaat 5,5 inch OLED panelen aan Apple leveren in 2017

Het gerucht gaat al langere tijd dat Apple de komende jaren gaat overstappen naar OLED schermen, die gemaakt zullen worden door fabrikant Samsung. Gisteren heeft Samsung verklaard dat het bedrijf een 3-jarig contract met Apple is aangegaan voor het produceren van deze schermen.

  • vrijdag 15 april 2016 09:03

Sharp maakt zich klaar voor grote OLED display productie

Zoals verwacht zal het onlangs overgenomen bedrijf Sharp ingezet worden voor het fabriceren van OLED displays op grote schaal - waarvan een groot deel waarschijnlijk voor toekomstige iPhones gebruikt gaat worden.
  • woensdag 6 april 2016 16:59

Apple komt in 2017 met een nog grotere iPhone

Volgens de betrouwbare bron Digitimes wil Apple in 2018 of zelfs 2017 een iPhone apparaat met AMOLED display op de markt brengen met een 5,8 inch schermdiagonaal, dat is 0,3 inch groter dan de huidige iPhone 6s Plus.

  • woensdag 9 maart 2016 08:52

Touch ID wordt wellicht drukgevoelig

Apple heeft vandaag een patent aangevraagd dat ons aanwijzingen geeft om te stellen dat de Touch ID/Home button wellicht drukgevoelig wordt.

  • donderdag 4 februari 2016 10:46

Japans bedrijf bevestigt OLED productie voor iPhone in 2018

Japan Display, een Japans bedrijf dat schermen ontwikkelt, geeft aan in 2018 te beginnen met een massaproductie OLED panelen, wat bevestigt dat de iPhone over een aantal jaar over dit haarscherpe display zal beschikken. 

  • maandag 25 januari 2016 08:14

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 8, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 121 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.

Apple iPhone 8 nieuws - het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 12)


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.