Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple iPhone 8 nieuws - het laatste nieuws, tips en geruchten

Hier vind je het laatste Apple iPhone 8 nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 8.

 

iPhone 8 wordt minder goed door Apple’s strijd met Qualcomm

De strijd tussen Qualcomm en Apple is nog niet voorbij. Het ziet er nu namelijk naar uit dat de nieuwe iPhone 8 het zonder het allersnelste internet zal moeten doen. Jep.. Qualcomm slaat hard terug.

  • maandag 12 juni 2017 13:54

Apple werkt hard aan een 5G-netwerk

Het Amerikaanse FCC heeft een spannend nieuwtje: Apple test op dit moment 5G internetverbinding uit op nieuwe iPhones en andere apparaten. Ja ja, 5G komt langzaam maar zeker dichterbij..

  • zaterdag 10 juni 2017 15:12

Uitgelekte iPhone 8 foto’s laten Touch ID aan achterkant zien

Een aantal foto’s zijn vanmorgen opgedoken van wat wellicht de iPhone 8 kan zijn. Het opvallendste punt is de Touch ID die aan de achterkant heeft plaatsgenomen.

  • zaterdag 3 juni 2017 10:28

‘iPhone 8 vingerafdruksensor wordt compleet verwerkt in het scherm’

De laatste maanden draait het geruchtencircuit rondom de iPhone 8 op volle toeren. De meest gestelde vraag is toch wel: 'Waar komt de vingerafdruksensor in de iPhone 8?'

  • vrijdag 26 mei 2017 19:35

Wordt dit de nieuwe iPhone 8?

Met deze uitgelekte foto’s van een iPhone 8 mockup krijgen we een klein beetje inzicht in het nieuwe vlaggenschip van Apple. Wat vind jij van dit design?

  • donderdag 18 mei 2017 17:15

iPhone 8 overschrijdt magische grens

Ja hoor daar zijn we weer! Over de iPhone 8 wordt nog druk gespeculeerd. Zo nu ook door een analiste van Goldman Sachs. Na wat onderzoek concludeert Simona Jankowski dat de prijs hoger ligt dan je hoopt.

  • maandag 15 mei 2017 12:17

iPhone 8 productie verloopt volgens schema

Wanneer zal de release van de nieuwe iPhone 8 plaatsvinden? Met klamme handjes wachten iPhone-liefhebbers in spanning af. Als het aan Economiv Daily News ligt, hebben we niks te vrezen en verloopt de productie volgens schema. 

  • zaterdag 13 mei 2017 12:07

De opvallende iPhone 8 geruchten van JPMorgan

Investeringsbank JPMorgan speculeert er op los. Analisten van JPMorgan doen een aantal opmerkelijke voorspellingen. Wij, van iPhone.nl, zetten deze even op een rijtje.

  • woensdag 10 mei 2017 13:06

iPhone 8: Bluetooth 5.0 zorgt voor meer gemak

Va va voom! De nieuwe iPhone 8 zal uitgerust worden met bluetooth 5.0, dit heeft zo zijn voordelen. Lees hier de hoe, wat, waar en waarom.

  • zondag 7 mei 2017 13:35

Minder iPhones verkocht door komst van iPhone 8

Met de kwartaalcijfers in handen krijgen we een kijkje in de wereld van Apple. Uit de cijfers kunnen we halen dat het afgelopen kwartaal de verkoopcijfers van de iPhone iets zijn teruggelopen.

  • woensdag 3 mei 2017 23:02

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 8, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 121 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.

Apple iPhone 8 nieuws - het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 8)


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.