Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Kijk eens aan! De speculaties omtrent de iPhone 8 groeien weer. Nu we zeker weten dat Touch ID zijn plekje aan de voorkant van het toestel weet te vinden, geeft deze mock-up een realistisch beeld.

Op onderstaande foto’s, die @OnLeaks deelde, is de mogelijke iPhone 8 te bewonderen. Dit is waarschijnlijk niet het definitieve model, maar we kunnen toch wel even loeren. In de afbeeldingen vallen een aantal dingen op.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Allereerst de grote camera bult. Deze is erg duidelijk zichtbaar. De bult is vergelijkbaar met die de huidige iPhone 7. Het valt echter wel op dat de camera verticaal is, dit in tegenstelling tot de horizontale dubbele camera van de iPhone 7 Plus. De verticale camera is nog even wennen, maar komt wel overeen met eerdere geruchten.

Lees ook: "iPhone 8 waterdicht en draadloos opladen wordt mogelijk"

Verder is te zien dat op deze versie aan de achterkant geen vingerafdrukscanner te spotten is. Apple streeft er naar de scanner in het scherm te verwerken. Hoewel er langere tijd onzekerheid was of dit wel gaat lukken, wijzen deze foto’s erop dat de achterkant van de nieuwst iPhone in iedergeval lekker clean blijft.

Aan de voorkant van het toestel is geen homeknop te bespeuren. Verder valt aan de voorkant op dat het scherm bovenin de hoeken doorloopt. Alleen het middenstuk van de bovenrand zal een klein randje met de front camera bevatten.

Lees ook: Waarom de iOS 11 update wijst op een randloos iPhone 8-design

De mock up van @OnLeaks heeft veel weg van alle geruchten die de ronden gaan. In hoeverre de afbeeldingen betrouwbaar zijn is de vraag, maar de foto’s geven in ieder geval een duidelijk beeld van hoe de geruchten zich in een toestel uiten.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer