Back to Top

iPhone 8 Plus hoesjes kopen – goedkope iPhone 8 Plus beschermhoesjes

Kies nu hieronder je favoriete Apple iPhone 8 Plus hoesje. Er zijn honderden verschillende beschermhoesjes voor de iPhone 8 Plus! Gebruik eventueel de bladerbalk (onder het aanbod) om door het volledige aanbod heen te bladeren.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


De meeste goedkope Apple iPhone 8 Plus hoesjes kopen

Net als voor de iPhone 8 zijn er ook voor de iPhone 8 Plus vele hoesjes beschikbaar. Het aanbod van iPhone 8 Plus hoesjes komt niet exact overeen met het aanbod van iPhone 8 hoesjes, omdat de iPhone 8 Plus natuurlijk veel groter van formaat is. De Apple iPhone 8 Plus beschermhoesjes komen doorgaans overeen met de Apple iPhone 7 Plus beschermhoesjes, alsook met de hoesjes die je voor de iPhone 6 Plus en 6S Plus kunt gebruiken. Bekijk hierboven nu het complete iPhone 8 Plus aanbod op het gebied van beschermhoesjes. Het aanbod is niet alleen heel groot, het aanbod wordt ook nog eens doorlopend geüpdatet! Er komen dus steeds weer nieuwe iPhone 8 Plus hoesjes beschikbaar, zo lang fabrikanten hoesjes ontwikkelen voor deze smartphone en/of smartphones met een vergelijkbaar formaat.

iPhone 8 Plus beschermhoesje kiezen

Hoewel we hierboven een totaalaanbod presenteren, kun je op de website van de aanbieder van de iPhone 8 Plus beschermhoesjes het aanbod verfijnen, zodat je meer gericht aanbiedingen krijgt te zien. Je kunt onder andere verfijnen op soort(en), op kenmerken, op materiaalsoort(en) en op thema(‘s), waarover hieronder meer.

Soorten iPhone 8 Plus hoesjes

De soorten iPhone 8 Plus hoesjes komen ongeveer overeen met de soorten die er zijn voor bijvoorbeeld de iPhone 8 hoesjes. Denk weer aan de flipcases, hoesjes in de vorm van een tas, hoesjes die als portemonnee zijn te gebruiken (waar ook je bankpasjes in kunnen), en bijvoorbeeld de ‘bumpers’.

De kenmerken van de hoesjes

De iPhone 8 Plus hoesjes kunnen ook weer verschillende kenmerken hebben (waarop je het aanbod verder kunt verfijnen op de website van de aanbieder), net als de hoesjes voor andere iPhones. Je hebt bijvoorbeeld hoesjes die waterdicht zijn, om goed te beschermen tegen water. Ook een magneetsluiting kan bijvoorbeeld een kenmerk zijn waar je het aanbod specifiek op wilt filteren.

Materialen die worden gebruikt voor iPhone 8 Plus hoesjes

Denk hier weer aan de gebruikelijke materiaalsoorten als kunststof en siliconen, maar je kunt ook een iPhone 8 Plus hoesje van hout kopen. Verder behoren ook textiel, suède, leer, en aluminium tot de mogelijkheden.

In welke kleur wil je je iPhone 8 Plus hoesje hebben…? Je zegt het, en het is er…

Tot slot is het leuk om te vermelden dat er ongelofelijk veel kleuren zijn waaruit je kunt kiezen voor een iPhone 8 Plus hoesje. Dus van wit tot zwart, en alles wat daartussen ligt zeg maar. Ook transparante hoesjes en meerkleurige iPhone 8 Plus hoesjes behoren tot de opties.

Geen iPhone 8 Plus hoesje, maar een beschermhoesje voor een ander iPhone model, bijvoorbeeld de iPhone 8 of de iPhone X? Kijk dan op de hoesjes pagina’s van de andere iPhone modellen: