Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten

iPhone 8 Plus

Welkom op de iPhone 8 Plus informatie pagina van onze website! Apple heeft als opvolger van de iPhone 7-series de iPhone 8 en iPhone 8 Plus gepresenteerd. De Apple iPhone 8 Plus heeft een aangepast design met intern een aantal spectaculaire en handige nieuwe functies!

Losse iPhone 8 Plus toestellen vergelijken

iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken

Lees hieronder verder voor uitgebreide informatie over de iPhone 8 Plus, en kom alles te weten wat je moet weten...

iPhone 8 Plus officieel gepresenteerd

Op 12 september heeft Apple drie nieuwe modellen gepresenteerd: de Apple iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X. De iPhone 8 is dit jaar het instapmodel van Apple en is daarmee ook het aantrekkelijkst geprijst ten opzichte van de andere modellen. De iPhone 8 Plus is daarentegen net iets minder goedkoop. Het scherm van de iPhone 8 Plus is 5.5-inch groot en beschikt over een LCD-scherm met True Tone-techniek. Dit betekent dat het scherm meekleurt met het licht in de omgeving.

De informatie over de iPhone 8 Plus gaat verder onder de vergelijker.

iPhone 8 Plus 64GB

iPhone 8 Plus 256GB

 

iPhone 8 Plus; zilver, spacegrijs en goud zijn de drie kleuren...

De Apple iPhone 8 Plus (met 64GB en 256GB geheugen) is net als de Apple iPhone 8 beschikbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud.

Design van de Apple iPhone 8 Plus

Qua uiterlijk is, zowel de Apple iPhone 8 als de Apple iPhone 8 Plus, net even anders dan de modellen van vorig jaar. Ze beschikken beide over een glazen behuizing wat refereert naar de oudere iPhone 4 editie. Verder is het design van de iPhone 8 / 8 Plus hetzelfde als bij de iPhone 7-serie. Dit is te zien aan de bekende homeknop, de Touch-ID-sensor en de ronde/ovaal-vormige camera op de achterzijde.

iPhone 8 waterbestendig

iPhone 8 Plus; draadloos opladen

Een van de functies waar wij het langst op gewacht hebben is toch wel het draadloos opladen van een iPhone. Eindelijk is het zover! De iPhone 8 en 8 Plus kunnen inductief draadloos worden opgeladen doormiddel van de glazen behuizing. Iedere magnetische oplader kan tegen de achterkant van het toestel worden gehouden om te zorgen dat de iPhone wordt geladen. Het toestel kan dus ook worden opgeladen met laders van andere bedrijven. 

Draadloos opladen iPhone 8 en iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus - de specificaties

De Apple iPhone 8 Plus beschikt over diverse nieuwe specificaties:

 

 • A11 Bionic Chip, sneller dan de iPhone 7

De iPhone 8 heeft intern de gloednieuwe A11 Bionic chip waarmee een werkgeheugen gemoeid is van 2GB RAM en 3GB RAM-geheugen voor de iPhone 8 Plus.  

 

 • Glass-sandwich behuizing

De iPhone 8 (Plus) heeft een glazen behuizing, bekend van de iPhone 4 en 4s toestellen. Daarmee wijkt het design van deze nieuwe smartphone af van de huidige iPhone apparaten. Dit heeft vooral als doel om de iPhone 8 (Plus) een nieuwe uitstraling te geven én het verbeterd de kwaliteit van het draadloos opladen.

 

 • 5,5‑inch Retina HD‑display

De iPhone 8 Plus heeft een 5,5 inch Retina HD display, die dus 0,8 inch groter is dan het 4,7 inch scherm van de gewone iPhone 8.

 

 • Verbeterde camera

De iPhone 8 (Plus) beschikt over een 12 megapixel-camera waarmee, volgens Apple, ruim 80 procent meer licht wordt opgevangen. Met deze camera kan de iPhone 8 4K beelden opnemen met 60 beelden per seconde.

  

 • Drukgevoelige Touch ID

De drukgevoelige Touch ID is, net als bij de iPhone 7, ook op de iPhone 8 en 8 Plus aanwezig.

  

 • Optische zoom

Met de groothoek- en telelenscamera's op iPhone 8 Plus kun je gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s. 

  

 • Portretmodus

Portretmodus op iPhone 8 Plus is verder verbeterd (ook ten opzichte van de gewone iPhone 8). Hiermee creëer je een nog scherpere voorgrond en een mooi onscherpe achtergrond.

iPhone 8 Plus - de opslagcapaciteit

De iPhone 8 Plus kan gekozen worden uit twee verschillende hoeveelheden op het gebied van opslag/geheugencapaciteit: de iPhone 8 Plus 64GB en 256GB. Het lijkt erop dat Apple hiermee voorgoed afscheid heeft genomen van de 16GB en 32GB toestellen. Anders dan bij de iPhone 7 heeft Apple ervoor gekozen om voor de iPhone 8 en 8 Plus ook geen 128GB variant op te markt te brengen.

De Apple iPhone 8 Plus bestellen kan vandaag nog!

De Apple iPhone 8 Plus was in Nederland en België verkrijgbaar vanaf vrijdag 15 september. Sinds die dag heb je de mogelijkheid om de iPhone 8 Plus  te bestellen / pre-orderen. De nieuwe toestellen liggen op vrijdag 22 september in de winkels. Wil je de iPhone 8 Plus bestellen / vooruit bestellen, zodat je een van de eerste bent in jouw omgeving met dit geweldige nieuwe toestel? Dat kan, en zowel met abonnement als zonder abonnement:

Bekijk en vergelijk abonnementen met iPhone 8 Plus.

Bekijk en vergelijk losse iPhone 8 Plus toestellen.

iPhone 8 spacegrijs zilver goud

iPhone 8 Plus; de belangrijkste eigenschappen

Kort samengevat zijn de belangrijkste features van de iPhone 8 Plus:

 • Supersnelle A11 chip
 • Gezichtsherkenning om de iPhone 8 Plus te ontgrendelen
 • iOS 11, de nieuwste software van Apple
 • Hoogwaardig LCD-scherm, met een grootte van 5.5 inch
 • Glazen behuizing
 • Draadloos oplaadbaar
 • Drukgevoelige Touch ID
 • Helder speakergeluid

Prijs van de Apple iPhone 8 Plus

De introductieprijs van de Apple iPhone 8 Plus in Nederland:

 • Apple iPhone 8 Plus 64GB: 919 euro
 • Apple iPhone 8 Plus 256GB: 1.089 euro

Uiteraard dalen deze prijzen (na september 2017) geleidelijk aan, dit iPhone model wordt dus steeds lager in prijs!

Deze vergelijker voor losse toestellen biedt je de mogelijkheid om actuele iPhone 8 Plus prijzen te vergelijken:

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1600

Kleur

Het laatste iPhone 8 Plus nieuws:

iPhone 8 vs iPhone 7: wat zijn de verschillen?

Iedere liefhebber van de Apple iPhone, zal zich de afgelopen tijd hebben afgevraagd of het wel de moeite loont om de nieuwe iPhone 8 aan te schaffen. Want wat is precies het verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8?

 • zondag 21 januari 2018 21:49

Goedkoper jouw iPhone accu laten vervangen door Apple

In heel 2018 kun je de accu van je iPhone laten vervangen door Apple voor maar 29 euro. Voorheen kostte dit 89 euro dus reden genoeg om hier dieper op in te gaan. Lees hier of jouw iPhone in aanmerking komt voor deze iPhone-accureparatie aanbieding.

 • vrijdag 12 januari 2018 22:35

Snelladen van een iPhone; alles wat je moeten weten over snel opladen

Sinds de komst van de iPhone 8 in 2017 is het mogelijk om de nieuwere iPhones snel op te laden. Dit snelladen is erg handig maar kan niet direct met de accessoires uit de verpakking. Lees hier wat jij moet weten over het snel opladen van een iPhone.

 • maandag 22 januari 2018 21:07

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen van deze maand getoond binnen de rubriek iphone 8 plus, gesorteerd op meest gelezen. In deze rubriek bevinden zich in totaal 38 nieuwsberichten die deze maand geplaatst zijn. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.