Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Wanneer zal de release van de nieuwe iPhone 8 plaatsvinden? Met klamme handjes wachten iPhone-liefhebbers in spanning af. Als het aan Economiv Daily News ligt, hebben we niks te vrezen en verloopt de productie volgens schema. 

Zoals we ieder jaar gewend zijn, zijn er ook dit jaar weer geruchten over vertragingen omtrent de nieuwe iPhone. Na veel paniek in de media en ongeduldige iPhone-liefhebbers in een slaapzak, komt alles uiteindelijk weer goed. 

Lees ook: De opvallende iPhone 8 geruchten van JPMorgan

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Geen vertraging

Economic Daily News maakte echter eerder deze week bekend dat de productie van de iPhone 8 en iPhone 7s prima op schema ligt. Na een kleine tegenslag omtrent een substraat -achtig circuitbord, lijkt alles weer volgens  schema te verlopen. Als het aan Economic Daily News ligt zal de iPhone 8 in september aangekondigd worden. Vorig jaar werd de nieuwe iPhone 7 ook aangekondigt in september. Wat echter wel een beetje anders zal verlopen is de officiële release-datum. Vorig jaar was deze 16 september, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 8 dit jaar iets later verschijnen. De verwachting is nu dat de maand oktober, de maand van de iPhone 8 zal worden.

Lees ook: Minder iPhones verkocht door komst van iPhone 8

Juni begint het feest der productie 

Volgens verschillende bronnen zal de echte grootste massaproductie in juni van start gaan. Zo zal TSMC van 10 juni aan de slag gaan met de productie van de A11-processor. Foxconn en Pegatron zijn inmiddels druk bezig met het aantrekken van nieuwe seizoenskrachten. Dit wijst er dus op dat er deze zomer een flinke productie aan zit te komen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.