Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De productie van de iPhone 8 is een stuk verminderd door de populariteit van zijn broers de iPhone 8 Plus en iPhone X. Een van de hoofdredenen is dat deze iPhones meer te bieden hebben ten opzichte van de iPhone 8.

iPhone 8 productie verminderd

De betrouwbare Apple analist Apple beweert dat de iPhone 8 productie tot wel 50 á 60 procent minder wordt ten opzichte van het laatste kwartaal van 2016. Afgelopen kwartaal werden er 6,3 miljoen iPhone 8 Plus toestellen verscheept tegenover 5,4 miljoen iPhone 8 toestellen. In zijn laatste onderzoeksrapport schrijft Kuo dat de vraag naar de iPhone 8 gewoon minder is dan naar de andere iPhone-modellen. Hierdoor wordt de productie teruggeschroefd in de laatste maanden van 2017. 

Tips:

iPhone 8 - abonnementen vergelijken

iPhone 8 - losse toestellen vergelijken

iPhone 8 Plus kleuren

iPhone 8 Plus onwijs populair

Daarentegen kent de iPhone 8 Plus een vliegende start qua verkoopcijfers. Dit erkent Apple CEO Tim Cook ook en hij beweert zelfs dat dit Plus-model de beste start kent van alle iPhone Plus-modellen tot nu toe. ‘Dit komt voor ons ook als een verrassing’, aldus Cook. 

Lees ook: iPhone 8 vs. iPhone X

De toekomst voor de iPhone X ziet er ook rooskleurig uit volgens Kuo. Uit zijn rapport voorspelt hij dat de vraag naar het 10-jarig jubileum model voorlopig aanhoudt en dat de productie met zo’n 45 procent zal stijgen in het volgende kwartaal. Dit zal wel moeten aangezien de iPhone X op dit moment slecht leverbaar is met een levertijd van een aantal weken. Bekijk hier de meest actuele losse iPhone X prijzen.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer