Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Over de buitenkant van de iPhone 8 valt al genoeg te speculeren. Maar hoe zit het met de binnenkant van het nieuwe toestel van Apple? Via de Chinese website Weibo kregen we een kijkje in het toestel met behulp van gelekte röntgenfoto's.

Wat, oh wat kunnen we daar op zien? Zoals als dat ook bij echo’s en röntgenfoto's het geval is: de leek ziet vooral vlekken. Gelukkig zijn er altijd experts die de boel voor ons willen ophelderen. Wat blijkt? Op de röntgenfoto's zijn duidelijk onderdelen voor het draadloos laden te zien.

Lees ook: Dit wordt de prijs van de iPhone 8 in Nederland

Het gerucht dat de iPHone 8 zal worden voorzien van draadloos laden wordt met behulp van de foto’s bevestigd. Apple-analist Ming-Chi Kuo sprak al maanden geleden over deze handige feature die plaats zal nemen in de iPhone 8. Op de röntgenfoto zijn verschillende onderdelen te herkennen. Het gaat op de foto om het zwarte vierkantje in het midden van het toestel. Voor de oplettende kijker kun je op de foto’s ook de naam Ferrari ontdekken. Dit is interessant, omdat er vorig jaar een gerucht was dat de iPhone 8 binnen het testcircuit de codenaam Ferrari zou hebben.

Wat kunnen we van draadloos laden verwachten?

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe deze nieuwe techniek in zijn werking zal gaan. Zoals het er nu uitziet zal de werking vergelijkbaar zijn met dat van de Apple Watch. Dit betekent dus dat de iPhone op een oplader gelegd dient te worden, zonder de tussenkomst van een lightning-kabel.

Lees ook: 6 verwachtingen van het Apple iPhone 8-event

Tot slot: tussen al het Apple geweld door, kun je ook nog old-school Windows XP spotten..

 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer