Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ben je op dit moment op zoek naar een iPhone 8, of het grotere broertje van de iPhone 8, de iPhone 8 Plus, maar weet je niet goed bij welke webwinkel je je nieuwe smartphone zou moeten kopen? Dan kan dit artikel je enigszins op weg helpen. We belichten hieronder een aantal populaire webwinkels met scherpe iPhone 8 (Plus) prijzen.

Mobiel.nl

Mobiel.nl behoort inmiddels tot de grootste online partijen op het gebied van smartphones. De webwinkel van Mobiel.nl bevat lang niet alleen maar iPhones, maar ook een keur aan smartphones van andere merken (Samsung, Huawei, LG, HTC, …). Deze webwinkel is met name sterk op het gebied van nieuwe toestellen, en focust zich minder op refurbished toestellen, hoewel ook die zijn te shoppen. Mobiel.nl heeft naast een groot aanbod ook uiterst competitieve prijzen voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus (en inmiddels ook voor de iPhone X). Hoewel de prijzen van tijd tot tijd verschillen, behoort deze webwinkel voor de iPhone 8 (Plus) meestal tot de drie goedkoopste webwinkels.

Belsimpel.nl

Dit is vermoedelijk één van de grootste concurrenten van het bedrijf achter Mobiel.nl, bekend van de tv-reclames… De prijzen voor losse toestellen van Belsimpel.nl liggen meestal nog iets lager dan de losse toestel prijzen van Mobiel.nl en GSMwijzer.nl, iets wat op dit moment ook geldt voor de prijs van de iPhone 8 / iPhone 8 Plus.

GSMwijzer.nl

Dit is een label van hetzelfde bedrijf als het bedrijf waartoe Mobiel.nl behoort. Deze websites lijken ook op elkaar, en dat geldt eigenlijk ook voor de prijsstellingen; de toestelprijzen van Mobiel.nl en GSMwijzer.nl ontlopen elkaar namelijk meestal niet zo heel veel. Ook hier kun je de iPhone 8 en 8 Plus dus goedkoop shoppen!

Art & Craft

Veel minder bekend bij de meeste mensen…, maar in de eerste maand na de komst van de iPhone 8 en zijn grotere broertje, behorend tot de goedkoopste aanbieders voor deze smartphone. We zijn uiteraard benieuwd of Art & Craft deze lage prijzen kan vasthouden in de laatste maanden van 2017!

Overige webwinkels die iPhone 8 (Plus) toestellen verkopen

De hierboven genoemde partijen zijn er maar een aantal die we specifiek hebben uitgelicht uit het bestand. Op het moment dat we dit schrijven zijn er maar liefst 16 webwinkels die de iPhone 8 (Plus) in hun assortiment hebben opgenomen, en die je bij ons terug vindt in onze toestellen vergelijkers. Zo kun je deze smartphone bijvoorbeeld ook kopen bij de voor jou misschien meer bekende webwinkels: Wehkamp, Coolblue, MediaMarkt en BCC. Deze webwinkels zijn vaak iets minder goedkoop dan Mobiel.nl, GSMwijzer.nl en Belsimpel.nl, maar velen kopen toch bij deze webwinkels, omdat het hen een vertrouwd gevoel geeft, of omdat ze er vaak online shoppen, en de werkwijze en service naar tevredenheid is. Hoe dan ook, je hebt meer dan genoeg keuze als het gaat om waar je je nieuwe iPhone 8 (Plus) kunt kopen!

Een goede vergelijking maken voor een los iPhone 8 (Plus) toestel? Klik dan op een van volgende links:

Direct alle (actuele) iPhone 8 prijzen vergelijken

Direct alle (actuele) iPhone 8 Plus prijzen vergelijken

iPhone 8 (Plus) met abonnement en niet als los toestel?

Ook dit is natuurlijk mogelijk, en goed mogelijk zelfs. De iPhone 8 (Plus) is sinds vorige maand te krijgen, en ook in combinatie met een mobiel telefoonabonnement. Sta je dus voor de verlenging van je mobiele abonnement? Dan is de iPhone 8 (Plus) dus een optie om ‘erbij te nemen’. Dit kan een overweging zijn als je de eenmalige kosten voor de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus aan de hoge kant vindt, of omdat je dit bedrag gewoon niet op je bankrekening hebt. Via een abonnement worden de kosten voor het toestel ‘omgeslagen’ op de maandbetalingen, je betaalt je nieuwe iPhone op die manier af, via relatief kleine maandelijkse betalingen, in 12 maanden of in 24 maanden. 

Het aantal partijen / webwinkels waarbij je een mobiel abonnement kunt afsluiten in combinatie met een nieuwe smartphone is de laatste jaren weliswaar afgenomen, maar er zijn nog steeds genoeg partijen / webwinkels waarbij dit kan (waaronder bij de bovenstaande aanbieders, op Art & Craft na). Wil je een goede vergelijking maken voor een mobiel abonnement met een iPhone 8 (Plus) toestel? Klik dan op een van volgende links:

iPhone 8 abonnementen vergelijken

iPhone 8 Plus abonnementen vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer