Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In aanloop naar de lancering van de iPhone 8, 7s en 7s Plus in september heeft Apple de keuze op drie kleuren laten vallen. Dit selecte kleurenpalet is zeker heel interessant voor de design-liefhebbers onder ons.

Het zal niet heel lang meer duren tot Tim Cook vol trots de drie nieuwe iPhone-toestellen presenteert. De spanning loopt op en de speculaties nemen toe. Apple-analist Ming-Chi Kuo laat op de valreep ook nog even zien wat hij kan en komt met een opvallende analyse. Volgens Kuo zal Apple namelijk de drie toestellen, iPhone 7s, iPhone 7s Plus en iPhone 8, uitbrengen in drie kleuren. Het bedrijf uit Cupertino zal dit jaar voor zwart, zilver en koper gaan. Deze laatste kleur is een opvallende keuze, omdat deze de populaire kleuren goud en roségoud samen zal brengen in een nieuwe trendy kleur.

Update: op 12 september 2017 werd duidelijk dat Apple geen iPhone 7S en 7S Plus zou uitgeven, naast de iPhone 8 zijn het de iPhone 8 Plus en de iPhone X geworden.

Vergelijk zelf: iPhone 8 en iPhone X toestellen op prijs vergelijken

Lees ook: iPhone 8 verpakking verraadt design

Verder brengt Ming-Chi Kuo ook interessant nieuws over de lancering. In tegenstelling tot andere geruchten meldt Kuo dat de iPhone 8, 7s en 7S Plus gelijktijdig zullen worden gelanceerd. Eerdere geruchten stipten aan dat door te korten en productieproblemen de iPhone 8 vertraging had opgelopen, maar volgens de Apple-analist zal Apple eind augustus de laatste tests uitvoeren, waarna de massaproductie van de  iPhone 8 midden september van start zal gaan.

Lees ook: iPhone 8 krijgt ‘flexibele’ digitale homebutton

Ming-Chi Kuo zegt echter wel dat we in de beginfase rekening moeten houden met een beperkte oplage van de iPhone 8. De analist voorspelt dat we rekening moeten houden met een oplage van twee tot vier miljoen stuks in het derde kwartaal van 2017. Pas in de laatste maanden van dit jaar zal er meer vaart achter de productie worden gezet.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.