Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ken je de iPhone 4S nog? Die had staal en glas in het design! Dit kunstje gaat Apple met de iPhone 8 herhalen, aldus DigiTimes. 

‘Geen aluminium in iPhone 8’

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. De website DigiTimes beweert namelijk dat Apple in 2017 afstand gaat doen van het aluminium wat de voorgaande jaren voor de iPhone modellen werd gebruikt. Ze claimen zelfs dat de iPhone 8 van 2017 van staal wordt gemaakt! Apple gaat daarvoor het bedrijf Jabil inzetten in plaats van de gebruikelijke producent Foxconn.

De laatste telefoon van Apple met roestvrijstalen behuizing was de iPhone 4s. Daarna kregen ze allemaal een aluminium behuizing omdat het een licht maar sterk materiaal is. Sinds 2014 gebruikt Apple een nog sterkere soort aluminium omdat ze toen bij de release van de iPhone 6 werden beschuldigd van ‘makkelijk buigende toestellen’.

Lees ook: 'iPhone 8 wordt voorzien van een 3D camera'

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Herhaling van de iPhone 4s

De kans is dus groot dat Apple gaat overstappen naar roestvrij staal voor de iPhone 8. We gaan voor het gemak er maar vanuit dat het nieuwe toestel van Apple de iPhone 8 gaat heten. De iPhone 4s had aan de voor- en achterkant glas en aan de zijkanten staal. Of dit zo is bij de iPhone 8 is gissen, waarschijnlijk zal hij er heel anders uit gaan zien dan het klassieke model. Verwacht wordt dat het scherm zal overlopen in de randen van het toestel. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Al het overige iPhone 8 nieuws

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.