Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De spanning, geruchten en vragen omtrent de iPhone 8 en de eventuele Apple iPhone 8 Plus nemen steeds meer toe. Daarom geven wij in dit artikel antwoord op drie veelgestelde vragen. Waaronder de vraag: “Zit de Touch ID in het scherm van de iPhone 8 verwerkt?"

De man achter de antwoorden op de veelgestelde vragen is Ming-Chi Kuo. Het is al vaker gebleken dat Ming-Chi Kuo feilloos kan aanvoelen hoe Apple’s nieuwe producten er uit gaan zien. Om die reden bestempelen wij de uitspraken van Kuo dus ook als betrouwbaar. In een nieuw verslag geeft Ming-Chi Kuo antwoord op veelgestelde vragen. Ook doet hij tien voorspellingen over de nieuwe iPhone toestellen die dit jaar nog het levenslicht gaan zien.

Lees ook: iCloud handelsmerk aangepast voor augmented reality toepassingen

Wat wordt de opslagcapaciteit van de iPhone 8?

Ming-Chi Kuo voorspelt dat de iPhone 8 beschikbaar zal zijn in twee uitvoeringen: 64GB en 256GB. De analist beweert dat deze zelfde uitvoeringen ook voor de iPhone 7s en iPhone 7s Plus zullen gelden.

In welke kleuren zal de iPhone 8 verschijnen?

In tegenstelling tot de iPhone 7, die inmiddels al in zes kleuren verkrijgbaar is, zal de iPhone 8 minder kleurvariaties krijgen. De exacte kleuren durft Kuo nog niet te geven. Waarschijnlijk zal de iPhone in meer veilige kleurcombinatie, zoals zwart en zilver verschijnen.

Lees ook: Ook concurrentie worstelt nog met vingerafdrukscanner

Zit de Touch ID verwerkt in het scherm van de iPhone 8?

Nu de iPhone 8 geen fysieke homeknop zal hebben zijn analisten en fans flink aan het speculeren, want: waar-oh-waar komt de Touch ID? Als het aan de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo ligt komt deze niet aan de voorkant van het scherm. Waar de vingerafdrukscanner dan wel zal komen, durft de analist nog niet te zeggen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.