Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een groter scherm, maar toch een compacte smartphone? De oplossing zit in een randloos design. Zoals al vaker in geruchten naar voren kwam is Apple bezig met de ontwikkeling van een iPhone met een randloos design.

Ook tegen de vertrouwde homebutton zullen we binnenkort waarschijnlijk gedag zeggen.

Regelmatig verschijnen er online mock-ups en conceptversies van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. 9to5Mac deelde echter een verpakking van de komende iPhone. Deze verpakking verraadt meer dan je in eerste instantie zou verwachten. Door een kleine illustratie van de iPhone 8 kunnen we zien dat de geruchten bevestigd worden.

Lees ook: iPhone 8 toestellen vergelijken, o.a. op prijs

Op de afbeelding van de verpakking zie je dat de iPhone 8 volledig randloos is en dat de homebutton in geen velden of wegen nog te zien is. Wat helaas niet helemaal duidelijk wordt, is de plaatsing van Touch ID. Het is dus nog onduidelijk of deze in scherm of in de vergrendelknop zal worden verwerkt.

Lees ook: iPhone 8 krijgt ‘flexibele’ digitale homebutton en iPhone 8 krijgt dubbele frontcamera

Met de dag groeit het aantal geruchten omtrent de iPhone 8. Hierdoor is het belangrijk de vele speculaties met een korreltje zout te nemen. Het is echter wel zo dat sommige geruchten erg hardnekkig zijn, zoals de geruchten over het randloze design. Voor honderd procent zekerheid zullen we nog moeten wachten tot de lancering. De datum ligt nog niet vast, maar zal naar alle waarschijnlijkheid in september plaatsvinden.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.