Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nog even wat extra geduld! Volgens een betrouwbare bron zal de iPhone 8 pas in oktober of november gelanceerd worden. 

Het geduld van iPhone-liefhebbers wordt extra op de proef gesteld met het nieuws dat 9to5Mac vandaag naar buiten bracht. In een onderzoeksrapport van Ming-chi Kuo komt naar voren dat de lancering van de iPhone 8 nog tot oktober of november wordt uitgesteld. De iPhone 7s en 7s Plus zullen wel in september gelanceerd worden.

Lees ook: De iPhone is 10 jaar!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Productieproblemen

Volgens Ming-chi Kuo, een betrouwbare bron wat betreft Apple nieuws, kampt Apple met productieproblemen. Hierdoor kan de massaproductie niet op tijd beginnen. Door productie tekorten is het niet mogelijk om de productie van de iPhone 8 volledig te laten draaien. Het is nog onduidelijk wanneer de productie op volle toeren kan draaien.

Lees ook: iPhone 8 iets minder duur dan gedacht

Tegenvallende verkoopcijfers

Ming-chi Kuo verwacht dat Apple’s verkoopcijfers eronder zullen lijden. Mogelijk zullen iPhone-liefhebbers hun aankoop uitstellen tot de lancering van de nu al geruchtmakende iPhone 8.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.