Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Iedere liefhebber van de Apple iPhone, zal zich de afgelopen tijd hebben afgevraagd of het wel de moeite loont om de nieuwe iPhone 8 aan te schaffen. Want wat is precies het verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8?

Want wie wil nu geen upgrade met de allernieuwste snufjes, die je leven veraangenaamt, en simpeler maakt? Het is logisch dat de eerste vraag die je beantwoord wilt hebben is: 

  • Wat zijn de overeenkomsten tussen de iPhone 7 en iPhone 8?
  • Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 7 en iPhone 8?                                        
  • Wat kost de iPhone 8?

 Het komt erop neer dat de iPhone 8 voorzien moet zijn van voldoende nieuwigheden, die voor jouw als gebruiker belangrijk genoeg zijn om de overstap te maken van iPhone 7 naar iPhone 8.

Tip: alle iPhone modellen op prijs vergelijken

Wat zijn de overeenkomsten tussen iPhone 7 en iPhone 8?

De Apple iPhone 8 en iPhone 7 hebben beide een 12 megapixel achter--camera met een f / 1.8 diafragma, optische beeldstabilisatie, een quad-LED True Tone flash en digitale zoom tot 5x. Beiden hebben optische beeldstabilisatie, optische zoom en digitale zoom tot 10x, evenals een quad-LED True Tone flash.

Lees ook: iPhone 8 vs iPhone X

Wat is het verschil tussen iPhone 7 en iPhone 8?

Wat meteen opvalt is de uiterlijke verandering van de iPhone 8, i.p.v. aluminium is de achterzijde  gemaakt van hoogwaardig glas, die draadloos opladen mogelijk maakt.

De iPhone 8 heeft het snelste silicium dat Apple ooit heeft geproduceerd. De nieuwe processor is zodanig geoptimaliseerd om de beste ervaring te garanderen bij het spelen van een van de Augmented Reality (AR) videospelletjes die zijn gebouwd voor de nieuwste versie van iOS.

De iPhone 8 beschikt over optische beeldstabilisatie (OIS) en kan 4K Ultra HD-videobeelden opnemen bij 24, 30 en 60 frames per seconde (FPS)

Slow-motion is ook verbeterd in de iPhone 8 en gebruikers die nu zitten op 240FPS kunnen opnemen in 1080p HD.

De iPhone 8 heeft ook de nieuwe Quad-LED True Tone-flitser met langzame synchronisatie, voor meer gelijk verlichte achter en voorgrond.

Face ID is een nieuwe feature, waarmee je kunt betalen, bij de verschillende Apple stores: Apple pay, Safari, iTunes en App Store. Deze nieuwe functie is alleen te vinden in de iPhone X.                           

De iPhone 8 heeft een nieuwe 12-megapixel f / 1.8 camera een "grotere en snellere" sensor dan de iPhone 7, die je foto's, vooral bij weinig licht, zullen verbeteren. 

iPhone 8 en 8 Plus hebben beide True Tone displays. Dit is een subtiele aanpassing van het uiterlijk en de temperatuur van het LCD-scherm op de kamer die je binnenkomt - en voorkomt dat het scherm te blauw of hard wordt voor je ogen.

Je ziet dus dat er wel / voldoende verschillen zijn tussen de iPhone 7 en de iPhone 8.

iPhone 8

Wat kost de iPhone 8?

De huidige prijzen van de iPhone 8 en 7 kun je hieronder vinden. Wij bieden zowel de iPhone 8 / iPhone 7 als los toestel aan en met abonnement. 

> iPhone 8 met abonnement vergelijken

> iPhone 7 met abonnement vergelijken

> iPhone 8 - losse toestellen vergelijken

> iPhone 7 - losse toestellen vergelijken

Is het de moeite waard om te upgraden van iPhone 7 naar iPhone 8?

De upgrades naar de camera, met name de toevoeging van Portretverlichting op de iPhone 8 Plus, kunnen de moeite waard zijn voor degenen die hun iPhone meer als camera gebruiken. Al met al is de iPhone 8 voorzien van handige - maar kleine - verbeteringen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer