Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone 8 – 64GB, 128GB, 256GB – prijzen, uitleg, informatie en geruchten

Let op: het gaat hier om geruchten op deze en onderliggende pagina's. Tot een officiële bevestiging speculeren wij hier slechts door middel van de laatste geruchten.

Als opvolger van de iPhone 7 volgt geen iPhone 7s, maar direct de iPhone 8. Dit toestel wordt een ware 'game changer' met zijn unieke uiterlijk en revolutionaire functies. De aankondiging van dit toestel met 'glass sandwich' behuizing vindt waarschijnlijk in september 2017 plaats. Op deze pagina's kun je de laatste geruchten vinden met betrekking tot de iPhone 8.

Verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 8

Op basis van geruchten hebben wij een aantal verschillen tussen de iPhone 6s, 7 en 8 kunnen opstellen:

 • A11 processor, sneller dan de iPhone 7

Uiteraard krijgt de iPhone 8 weer een betere processor dan de iPhone 7 (A10). Met de supersnelle Apple A11 processor is dit toestel niet te verslaan!

 

 • Glass-sandwich behuizing

De iPhone 8 krijgt weer een glazen behuizing, bekend van de iPhone 4 en 4s toestellen. Daarmee wijkt het design van deze nieuwe smartphone af van de huidige iPhone apparaten.

 

 • Kwalitatief OLED display

Apple's iPhone 8 wordt voorzien van een edge-to-edge OLED display waarop alles haarscherp weergegeven wordt. Bovendien vraagt een OLED display minder energie en is het prettiger aan de ogen.

 

 • Touch ID weggewerkt

Omdat het apparaat gebruikt maakt van een volledig glazen behuizing wordt ook de Touch ID hierin weggewerkt. Het gaat dus niet meer om een fysieke knop op het apparaat.

 

 • Drukgevoelige Touch ID

Apple heeft onlangs een patent ingediend waaruit afgeleid kan worden dat de iPhone 8 misschien een drukgevoelige Touch ID krijgt. Wat hier precies de werking van wordt is nog niet bekend...

 

 • Draadloos oplaadbaar

Uit een ander onlangs gepubliceerd patent blijkt dat Apple bezig is met draadloos opladen op afstand. Wellicht kunnen we deze techniek in de iPhone 8 verwachten. 

Kleuren van de iPhone 8

Wij vermoeden dat Apple de iPhone 8 slechts in twee kleuren zal produceren: zwart en wit. Alleen de achterzijde zal gekleurd zijn.

Opslagcapaciteit van de iPhone 8

Wij verwachten dat de keuze is uit 3 verschillende hoeveelheden op het gebied van opslag/geheugencapaciteit. Er wordt verwacht dat Apple de 16GB keuze schrapt en 256GB toevoegt, waardoor de keuze dus bestaat uit 64GB, 128GB en 256GB.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 8

Kort samengevat zijn de belangrijkste verwachte features van de iPhone 8:

 • Supersnelle A11 chip
 • Revolutionair 'glass sandwich' design
 • Hoogwaardig OLED display
 • Weggewerkte Touch ID 'knop'
 • Draadloos oplaadbaar
 • Drukgevoelige Touch ID

Het laatste iPhone 8 nieuws:

"iPhone 8 waterdicht en draadloos opladen wordt mogelijk"

Met de iPhone 8 spring je straks gerust het zwembad. En laden met een draadje behoort straks ook tot de verledentijd. 

 

 • woensdag 21 juni 2017 17:26

Wijst de nieuwe foto-app van Apple op een betere iPhone 8 camera?

De geruchten rondom de iPhone 8 groeien en nemen bijna ongezonde proporties aan. Gelukkig is de iOS 11 update hier om ons een klein beetje op weg te helpen. De nieuwste software update geeft namelijk een aantal hints weg. Door een update die wij in de concept-iOS zagen durven we te zeggen dat we veel goeds van de camera van de vlaggenschip-iPhone kunnen verwachten.

 • donderdag 15 juni 2017 12:42

Waarom de iOS 11 update wijst op een randloos iPhone 8-design

De komst van de iPhone laat nog even op zich wachten, maar met de bekend making van iOS 11 krijgen we wel een kijkje in het apparaat. De software update geeft namelijk hier en daar een paar kleine hints weg over het nieuwe iPhone-toestel. 

 • donderdag 15 juni 2017 12:37

Het (een)handige toetsenbord van Apple

Misschien is dit wel het meest handige dat iOS 11 ons te bieden heeft: een toetsenbord voor wanneer je met één hand typt. Ja ja.. het is mogelijk en het is binnenkort ook op jouw iPhone terug te vinden.

 • maandag 12 juni 2017 16:04

iPhone 8 wordt minder goed door Apple’s strijd met Qualcomm

De strijd tussen Qualcomm en Apple is nog niet voorbij. Het ziet er nu namelijk naar uit dat de nieuwe iPhone 8 het zonder het allersnelste internet zal moeten doen. Jep.. Qualcomm slaat hard terug.

 • maandag 12 juni 2017 13:54

Apple werkt hard aan een 5G-netwerk

Het Amerikaanse FCC heeft een spannend nieuwtje: Apple test op dit moment 5G internetverbinding uit op nieuwe iPhones en andere apparaten. Ja ja, 5G komt langzaam maar zeker dichterbij..

 • zaterdag 10 juni 2017 15:12

Uitgelekte iPhone 8 foto’s laten Touch ID aan achterkant zien

Een aantal foto’s zijn vanmorgen opgedoken van wat wellicht de iPhone 8 kan zijn. Het opvallendste punt is de Touch ID die aan de achterkant heeft plaatsgenomen.

 • zaterdag 3 juni 2017 10:28

‘iPhone 8 vingerafdruksensor wordt compleet verwerkt in het scherm’

De laatste maanden draait het geruchtencircuit rondom de iPhone 8 op volle toeren. De meest gestelde vraag is toch wel: 'Waar komt de vingerafdruksensor in de iPhone 8?'

 • vrijdag 26 mei 2017 19:35

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 8, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 55 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer