Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 9 - 64GB, 128GB en 256GB – prijzen en informatie overzicht

iPhone 8De iPhone 9 (en 9 Plus) waren de verwachte opvolgers van de smartphones uit de 8 en 8 Plus serie. Sinds woensdag 12 september 2018 is echter bekend dat Apple niet met de iPhones 9 en 9 Plus is gekomen, maar met de volgende 3 nieuwe smartphone modellen, de XS, de XS Max en de XR, de budget smartphone van 2018.

Klik op één van de onderstaande links om naar de nieuwe iPhones te gaan:

iPhone XS (nu te koop!):

iPhone XS informatie

Vergelijk losse iPhone XS toestellen

Abonnementen met iPhone XS vergelijken

iPhone XS Max (nu te koop!):

iPhone XS Max informatie

Vergelijk losse iPhone XS Max toestellen

Abonnementen met iPhone XS Max vergelijken

iPhone XR: (vanaf oktober 2018 te koop)

iPhone XR informatie

Vergelijk losse iPhone XR toestellen

Abonnementen met iPhone XR vergelijken

Noot: hieronder vind je nu onze algemene vergelijker voor abonnementen, waarmee je zelf kunt vergelijken, waaronder voor de nieuwste iPhones met abonnement!

Deze vergelijker bevat de beste aanbiedingen voor abonnementen met toestel, voor hoofdzakelijk nieuwere Apple smartphones. De prijzen worden doorlopend voorzien van updates, zodra er wijzigingen zijn dan worden deze doorgevoerd in de vergelijker. Je kunt de vergelijker zelf instellen, door de filters te gebruiken. Je krijgt dan aanbiedingen die meer voldoen aan je (zoek)wensen.

Heb je het op deze informatiepagina niet gevonden, dan kun je uiteraard het hoofdmenu raadplegen. Dit menu leidt je gemakkelijk naar de juiste pagina (waar je wilt wezen).