Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 9 Plus – prijzen en smartphone informatie overzicht

Welkom op het iPhone 9 Plus gedeelte van deze website. De iPhone 9 en 9 Plus werden eerder nog gezien als de opvolgers van de iPhones 8 en 8 Plus. Echter is sinds 12 september 2018 bekend dat er 3 nieuwe (andere) iPhones zijn: de iPhone XS, de XS Max en de XR. Dit zijn de 3 nieuwe smartphone-modellen van 2018 geworden!

Klik op één van de onderstaande links om naar de allernieuwste iPhones te gaan:

iPhone XS (nu te koop!):

iPhone XS informatie

Vergelijk losse iPhone XS toestellen

Abonnementen met iPhone XS vergelijken

iPhone XS Max (nu te koop!):

iPhone XS Max informatie

Vergelijk losse iPhone XS Max toestellen

Abonnementen met iPhone XS Max vergelijken

iPhone XR: (pas vanaf oktober 2018)

iPhone XR informatie

Vergelijk losse iPhone XR toestellen

Abonnementen met iPhone XR vergelijken

 

Opmerking: de tekst over deze smartphone gaat verder onder de abonnementen vergelijker

Komst van de iPhone 9 Plus nu vermoedelijk definitief afgeblazen...

De kans overigens, dat de Apple iPhone 9 Plus en de gewone 9 volgend jaar wel nog het levenslicht zien is daarmee niet zo groot meer. Apple kwam in september 2018 immers weer alleen met X modellen op de proppen. Waarschijnlijk zal Apple in 2019 met iPhones uit de 11 series gaan komen, hoewel dat ook weer niet 100% zeker is...

Voor eind 2018 en de eerste helft en zomer van 2019 zullen Apple smartphone gebruikers plezier kunnen beleven aan de nieuwe iPhones XS, XS Max en XR, die qua prestaties weer een stapje beter zijn dan de modellen van eerdere jaren.

De alternatieven voor een Apple iPhone 9 Plus / en voor de nieuwe iPhones van 2018

De nieuwe iPhones zijn dit jaar minder goedkoop dan in eerdere jaren (op de iPhone Xr na). Vind je de nieuwe iPhones van dit jaar te duur? Dan zou een iPhone 7, een iPhone 8 of iPhone X waarschijnlijk de beste keuze zijn voor nu, als toestel of als toestel met abonnement. Deze oudere smartphone modellen van Apple worden namelijk doorgaans flink afgeprijsd zodra er weer nieuwe iPhones bij zijn gekomen. Dit kan dus een aantrekkelijk aankoopmoment zijn voor een wat ouder smartphone model van Apple. Een refurbished smartphone kopen kan ook een goede keuze zijn als je niet de hoofdprijs wil betalen voor een nieuw toestel.

Via de onderstaande links kun je alle losse toestellen vergelijken (nieuw en refurbished), of alle abonnementen met een gloednieuwe iPhone.

- Alle refurbished iPhone toestellen vergelijken

- Alle iPhone toestellen vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken