Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 9 Plus – prijzen en smartphone informatie overzicht

Welkom op het Apple iPhone 9 Plus gedeelte van onze website. In de (niet ophoudende) geruchtenstroom rondom de nieuwe iPhones die Apple op de markt gaat brengen duikt naast de iPhone SE 2, de iPhone 2018 en de gewone iPhone 9, ook de iPhone 9 Plus op als nieuw model waar Apple mee zou komen in 2018. De Plus variant van de 9 zou dan de meer exclusieve, betere versie van de iPhones binnen de 9-serie kunnen worden.

Aangezien Apple meestal met twee varianten komt bij de lancering van nieuwe iPhones is het heel wel denkbaar dat de iPhone 9 Plus ook daadwerkelijk verschijnt, zoals eerder ook de 8 Plus, de 7 Plus en de 6S Plus verschenen, naast de standaard / gewone versies.

De prijs van de 9 Plus

De prijs van de iPhone 9 Plus is nu nog niet bekend, maar wij houden rekening met prijzen die rond of boven de 1.000 euro liggen. Het ligt er een beetje aan of Apple met de ontwikkeling van deze smartphone de richting van de 8-iPhones volgt of de richting van de X-iPhones. Wordt de 9 meer zoals de X, dan kunnen we ons opmaken voor forse prijzen, die rond of boven die van de X liggen! Echter is het ergens wel weer meer aannemelijk dat gekozen wordt voor een insteek die meer volgend is op de opzet van de 8 en de 8 Plus, aangezien deze smartphones veel betere verkoopaantallen hebben en hadden ten opzichte van de X, iets wat ongetwijfeld te maken zal hebben met het prijsverschil tussen de toestellen uit deze verschillende productielijnen.

 

Opmerking: de tekst over deze smartphone loopt door onder de vergelijker...

iPhone 9 Plus verschijnt mogelijk in september 2018

Ben je geïnteresseerd in dit nieuwe smartphone model van Apple, kijk dan regelmatig op deze pagina. Wij denken dat de kans groot is dat de Apple iPhone 9 Plus in september 2018 verschijnt. Mocht hier meer zekerheid over komen, door nieuwe geruchten, of gelekte informatie van analisten die dicht op het ‘Apple vuur’ zitten, dan lees je dat natuurlijk hier, of op het iPhone 9 Plus nieuwsgedeelte.

Goede alternatieven voor nu - tot de iPhone 9 Plus op de markt komt

Ben je op zoek naar een Plus variant iPhone met wat meer capaciteiten, waaronder een betere camera? Dan kun je uiteraard wachten op de komst van de 9 Plus… maar niet iedereen heeft daar zin in. Heb je daar net als veel anderen ook geen zin in, en wil je niet wachten, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 8 Plus of de 7 Plus. Met name de laatste smartphone heeft inmiddels een heel aantrekkelijke prijsplaatje. Voor 678 euro kon je deze smartphone al kopen (begin juni 2018). De 8 Plus was begin juni 2018 al te krijgen voor rond de 820 euro. Daarmee zijn beide iPhones een stuk goedkoper dan de 9 Plus, zodra die verschijnt.

Via de onderstaande links kun je alle losse toestellen vergelijken (nieuw en refurbished), of alle abonnementen met een gloednieuwe iPhone.

- Alle refurbished iPhone toestellen vergelijken

- Alle iPhone toestellen vergelijken

 

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken