Back to Top

iPhone accessoires kopen - alle soorten accessoires voor je iPhone toestel

Welkom bij het overzicht van iPhone accessoires. Je vindt hier zéér uiteenlopende accessoires voor je iPhone toestel. Gebruik onderaan het aanbod de bladerbalk, om zo te bladeren door alle accessoires...


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Accessoires voor je iPhone die je onder andere bij ons vindt

Er is tegenwoordig erg veel te krijgen voor je iPhone. Je hebt het daarbij lang niet alleen maar over de welbekende kabels, opladers en batterijen, maar ook over producten die je misschien nog minder bekend zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld ‘selfie-stokken’ op de markt waarmee je met je iPhone selfies kunt maken, op een (voor jou) goede of wenselijke afstand. Houd je van goede muziek op je iPhone? Dan vind je in het overzicht (hierboven) ook allerlei goede koptelefoons, waarvan een deel zelfs draadloos is.

Maar hier blijft het uiteraard niet bij... Er zijn bijvoorbeeld ook allerlei speakers, ‘In-Ear headphones’, en ‘Bluetooth Stereo Headsets’ te krijgen. Blader door het aanbod en je ziet de items vanzelf staan! Er is genoeg te krijgen dus. Met de bladerbalk blader je door alle pagina’s en kun je vele honderden handige accessoires bekijken die er voor je iPhone te krijgen zijn. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe iPhone accessoires!

Accessoires voor alle soorten iPhone modellen

Er zijn accessoires beschikbaar voor alle soorten iPhone modellen, van de iPhone 4 tot de iPhone 5S, van de iPhone 6 tot de iPhone 7, en van de iPhone 8 tot de iPhone X. Veel accessoires zijn ook verenigbaar met de meeste of zelfs met alle iPhone modellen. Je kunt dus shoppen voor elk type iPhone van Apple.

iPhone accessoires kopen; snelle levering, 30 dagen retourtermijn, en goedkoop…

Wanneer je voor 21:00 hr bestelt heb je je bestelling (als je in Nederlands woont) de volgende dag nog in huis, mits het product op voorraad is natuurlijk. Woon je in België, houd dan rekening met een levertermijn van 3-5 werkdagen. Verzending naar Nederland én België is gratis, als je bestelling via de gewone post kan worden verzonden. Indien je bestelling via de pakketpost moet gaan, dan betaal je slechts 3,95 euro (tarief oktober 2017), als het bestelbedrag onder de 45 euro ligt. Ligt het bestelbedrag boven de 45 euro, dan is verzending gratis.

Is het geleverde product niet naar wens? Er geldt een 30 dagen retourtermijn. Je kunt kiezen voor een vervangend product, een tegoedbon of voor teruggave van het aankoopbedrag. Goed geregeld dus!