Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Speakers voor de iPhone zijn er in alle soorten en maten. Deze kende je waarschijnlijk nog niet: de iBamboo Speaker. Compleet gemaakt van bamboe en werkt compleet zonder batterijen of stroomtoevoer. Hebben!

iBamboo; de stroomloze iPhone speaker

De ecologisch verantwoorde iBamboo Speaker begon in 2011 als een heus kickstarterproject voor de iPhone 4. En met succes! De bamboe speaker is sindsdien doorontwikkeld en nu ook beschikbaar voor de laatste iPhone modellen zoals de iPhone 7 en iPhone SE. Na het succes va De bamboe klankkast is in verschillende kleuren te verkrijgen zoals cognac en donkerbruin. Het grote voordeel van deze iBamboo speaker is dat hij totaal geen stroom nodig heeft. Daardoor is hij ideaal om mee te nemen op vakantie en naar het strand. Plaats je iPhone in de uitgehakte gleuf en laat de muziek klinken door de bamboestengel. Uit ervaring werkt hij goed met klassieke en jazz-muziek. Daar waar de iPhone zelf niet in staat is om mooie klanken voor te brengen. Het verbetert daarom zeker de geluidskwaliteit.  Voor 28 euro is de iBamboe speaker voor jou.

Bekijk ook: iPhone accessoires overzicht, alle producten geschikt voor je iPhone

 

iBamboo speaker op strand

Bamboe

De toepassingen van bamboe zijn al eeuwenlang oneindig zoals meubelen, steigers, vishengels, speelgoed, wapens, plafonds en dus nu ook speakers. De keus voor het gebruik van bamboe is echter geen slechte keuze. Bamboe is een sterke grassoort dat bestaat uit dichte parallelle vezelbundels. Omdat ze van binnen hol zijn is het algemeen bekend dat bamboe goed klanken begeleid. Kijk maar naar diverse instrumenten zoals de panfluit. Deze speaker kun je daarom ook goed zien als klankkast.

De bamboesoort waar de iBamboo van gemaakt is, is waarschijnlijk de reuzenbamboe. Deze bamboesoort kan wel tot 35 meter hoog worden met 30 cm dikke stengels. Uit een zo’n bamboestengel kunnen dus aardig wat iBamboo speakers geproduceerd worden. Nog een leuk weetje; iedere iBamboo speaker is uniek en heeft zijn eigen functionele parameters.

Bekijk nu: iPhone accessoires overzicht met onder andere speakers voor je iPhone

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.