Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone toestellen krijgen een steeds betere accu met een groter vermogen waardoor het toestel langer gebruikt kan worden. Dit is ook wel nodig, want apps kosten steeds meer vermogen en je gebruikt je toestel ook steeds vaker en intensiever. Zie hier een aantal tips met betrekking tot het verlengen van je batterijduur, want je wil natuurlijk niet met een lege batterij zitten!

Schakel Bluetooth uit

Wanneer Bluetooth aanstaat blijft dit constant verbinding maken met accessoires zoals toetsenborden en headsets. Als de functie niet nodig is kan je deze gemakkelijk uitzetten in de instellingen of via het bedieningspaneel, hiermee bespaar je al energie!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Helderheid

Één van de grootste energieverslinders van de iPhone is het scherm. Hoe lager de helderheid, hoe lager het energieverbruik van het scherm. Het is dus verstandig om je helderheid wat omlaag te schroeven. Ook dit kan in de instellen of via het bedieningspaneel. Met 40% helderheid kan je vaak nog gemakkelijk je scherm aflezen!

Bekijk het overzicht met: alle iPhone batterijen

Push-berichten

Veel applicaties sturen tegenwoordig pushberichten, dit houdt in dat de iPhone een bericht vertoont en kort trilt. Pusberichten die niet zoveel toevoegen kan je beter uitschakelen om de batterij te sparen, het trillen kost namelijk ook energie! Kijk in de instellingen bij het berichtencentrum om pushberichten per app uit te schakelen.

Powerbank

Kan je een tijdje je telefoon niet opladen omdat geen stopcontact in de buurt is? Maak dan gebruik van een powerbank. Deze compacte batterij is handzaam, gemakkelijk op te laden én onwijs praktisch.

Met een powerbank van bijvoorbeeld GSMaccushop.nl wordt het mogelijk om je iPhone overal op te laden.

iPhone batterij vervangen

Gaat je batterij steeds sneller leeg? Bij toestellen die al langer in gebruik zijn kan de batterij iets zwakker worden. Gelukkig is het mogelijk om zelf de batterij te vervangen! Veel mensen denken dat het vervangen van een iPhone batterij erg lastig is, maar dit valt reuze mee!

Het is tegenwoordig mogelijk om je iPhone batterij binnen een kwartiertje te vervangen, waardoor de batterij van je iPhone weer tijden meegaat. GSMAccushop.nl verkoopt deze batterijen. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer