Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We zijn altijd op zoek naar de scherpste deals, of het nu de aankoop van een losse iPhone betreft, of de aanschaf van een smartphonehoesje. Bij de grootste providers en webwinkels vind je de laatste iPhone deals. De een stunt met scherpe prijzen voor losse toestellen, terwijl de ander een geweldig abonnement inclusief iPhone aanbiedt. Hoe haal je het beste voordeel uit deze schijnbaar goede deals?

Voor webwinkeliers en providers is het een strijd tegen de concurrentie. Wie weet de meeste klanten binnen te slepen of behaalt de hoogste omzet? Door middel van iPhone deals wordt geprobeerd de nieuwe en bestaande klant tevreden te houden. Hierbij heb je de keuze uit een los toestel of een iPhone met abonnement.

Vergelijk zelf op prijs: alle iPhone abonnementen / alle losse iPhone toestellen

 

Wil je echt geld besparen, volg dan de volgende 4 tips:

1. Koop nooit meer dan je nodig hebt

Dit klinkt heel logisch, hoewel velen er niet bij stilstaan. Bij het afsluiten van een abonnement wordt er vaak niet goed gekeken naar het aantal belminuten en de internetbundel. Wie weinig gebruik maakt van deze zaken gooit met een duur abonnement een hoop geld weg... Aan de andere kant geldt dat bij een te smal abonnement de kosten hoog oplopen wanneer je buiten je bundel belt of het internet opgaat. Bij veel providers is het mogelijk om een persoonlijk profiel op te stellen, waarmee je precies ziet hoe jouw belgedrag en internetverbruik eruit ziet.

2. Let op de kleine lettertjes

Heb je een geweldige iPhone deal gevonden, let dan goed op de voorwaarden oftewel de kleine lettertjes. Zo lijkt een abonnement met iPhone vaak voordelig, maar betaal je de eerste keer wel een hoge eenmalige bijdrage voor het toestel (maar dit hoeft op zich niet erg te zijn, want je toestel betaal je linksom of rechtsom altijd...). Sommige deals zijn verder maar beperkt geldig, of gebonden aan extra voorwaarden zoals een tweejarig abonnement (waarbij je dus 2 keer lang binding hebt met de provider, ten opzichte van een 1 jarig abonnement).

3. Gratis is niet altijd gratis

Een abonnement met gratis iPhone bestaat niet, je betaalt altijd zelf voor het toestel. Deze kosten zitten in het maandbedrag verwerkt (dit wordt vaak de 'toestelbundel' genoemd). Bij sommige deals belooft de verkoper of provider een gratis tablet, gratis hoofdtelefoon of een andere gadget. Vergelijk bij deze deals goed de verkoopprijs met de adviesprijs. Soms blijkt het gratis product helemaal niet gratis te zijn, maar draag je bij aan de kosten.

4. Ook bij een deal heb je recht op garantie

De wettelijke garantietermijn van 2 jaar geldt voor alle producten, ook voor iPhone deals. Ontvang je een gratis product bij je iPhone, dan valt dit ook gewoon onder de wettelijke garantietermijn. Bij een defect (gratis) product loop je soms tegen problemen aan, omdat de verkoper van mening is dat hij hier geen garantie op hoeft te geven. Sta stevig in je schoenen en wijs de verkoper erop dat bij koppelverkoop dezelfde wetten gelden als bij een enkele verkoop... Doe je voordeel met deze kennis!

Vergelijk nu zelf alle iPhone abonnementen of losse iPhone toestellen en ga voor de beste iPhone deals:

iPhone abonnementen deals

iPhone toestellen deals

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.