Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Smartphone hoesjes in hippe kleuren of leuke designs, we zijn steeds vaker op zoek naar het meest originele hoesje. Eerder waren er al de hoesjes met Gameboy design, maar dit gaat nu nog een stapje verder. Met de Gameboy iPhone case speel je nu échte retro spellen. Let wel op dat je het goede hoesje koopt, dat beschikt over maar liefst 10 spellen.

Het gaat hier om de Wanle gamers console, ouderwetse Gameboy en telefoonhoesje ineen. De zogenaamde cassette case beschermt de achterkant en zijkant van je toestel. Na het plaatsen van de knoopcelbatterij heb je de keuze uit nostalgische spellen waaronder Tetris, Formule One Racing en Snake. Jazeker, dit zijn de meest bekende games uit de jaren ‘80. Tetris dateert uit 1984, Snake was vroeger op verschillende mobiele telefoons standaard geïnstalleerd. Ook het spel Tank vind je op dit hoesje, dat in 1984 uitkwam voor de Commodore 64.

Deze retro games zijn misschien niet bekend bij de jongere generatie, maar zeker interessant. Nostalgische games voor urenlang speelplezier. Bovendien heb je geen last van vervelende reclames, iets dat je bij het downloaden van een game op je iPhone wel tegenkomt. Daarnaast zijn er geen nieuwe functies toegevoegd; je speelt het originele spel zoals het is uitgebracht.

Bekijk ook: iPhone 8 beschermhoesjes en iPhone 8 Plus beschermhoesjes

Case beschermt je iPhone tegen stoten en vallen

Een gameconsole als hoesje, dat klinkt helemaal te gek. We moeten echter niet vergeten dat de case (hoesje) nóg een belangrijk doel heeft, namelijk het beschermen van je iPhone. Dankzij de verhoogde knoppen op het hoesje beschermt dit de iPhone tegen stoten of een onverwachte val. Daarnaast wordt het gamen dankzij deze knoppen een stuk eenvoudiger gemaakt. Ondanks deze verhoogde knoppen heeft de case een ultradun ontwerp en zit hiermee niet in de weg. Dankzij de uitsparingen is er volledige toegang tot de iPhone poorten.

Je zou denken dat aan de Wanle gamers console een flink prijskaartje hangt. Gelukkig valt dit wel mee, dit hoesje of case is verkrijgbaar voor een bedrag tussen de €30 en €50. Met een beetje vergelijken bespaar je al gauw een hoop geld. Vergeet ook niet extra knoopcelbatterijen mee te bestellen. Niks vervelender dan wanneer je op vakantie aan het gamen bent en de batterij is leeg.

Ook interessant: iPhone X beschermhoesjes - overzicht

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.