Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Niet heel handig en fijn, maar wel goed om te weten: een bug waardoor je iPhone kan crashen is aan het licht gekomen. Door drie knoppen gelijktijdig in te drukken bevriesd het iOS-systeem. De bug is nog vindbaar in de laatste update: iOS 10.3.2

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zo vind je de bug:

Raak gelijktijdig de knoppen voor de rekenmachine, night shift en Airplay aan. Het iPhone scherm bevriesd en reageert niet meer op aanrakingen. Het systeem blijft verder onaangetast en er gaan geen bestanden verloren. Het bevroren stadium kun je weer verlaten door je iPhonen opnieuw op te starten. Soms herstart de iPhone uit zichzelf, maar het kan ook zijn dat je het handmatig moet doen.

Lees ook: De nieuwe Siri bug op iOS 9.3.1 met iPhone 6s tegengaan

Uit verschillende tests is gebleken dat meerdere iPhones en iPads gevoelig zijn deze bug. Naar verwachting zal Apple bij de volgende update de bug verhelpen.

Lees ook: Apple presenteert Siri speaker tijdens WWDC

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.