Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je iPhone is gevallen en je scherm ligt is kapot. Dit grapje kan je zo honderden euro’s gaan kosten. Dus wat nu? De opties die je hebt, bespreken we in dit artikel.

Je iPhone is gevallen en je scherm ligt aan diggelen. Dit grapje kan je zo honderden euro’s gaan kosten. Dus wat nu? De opties die je hebt bespreken we in dit artikel.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Breng je iPhone naar de Applestore

Je kan altijd met je kapotte iPhone naar de Applestore gaan, zelfs als het buiten het garantietermijn valt. Zij ruilen je kapotte iPhone tegen een nieuwe voor een relatief klein bedrag. Voorwaarde die Apple hieraan stelt is dat je iPhone in originele staat moet zijn, dus als je hem een keer hebt laten maken bij de phoneshop op de hoek nemen ze hem niet aan. Of je in aanmerking komt voor deze regeling kan je gemakkelijk checken door even op de website van Apple te kijken. Hier vind je alle informatie omtrent de omruilregeling!

Kapotte iPhone binnen de garantie

Is je iPhone kapot maar zit je nog binnen de garantie? Mazzelpik! Apple zal je iPhone kosteloos repareren, mits het een defect is waar jij niets aan kunt doen. Denk aan foutjes als; een scherm dat verkleurt, slechte accu duur of een camera die er opeens mee stopt. Wanneer je iPhone kapot is gevallen omdat je hem van het terrastafeltje stootte… tja.. dan zijn ze strenger!

Je iPhone repareren buiten de garantie

Je hebt je iPhone al een tijdje, je laat hem vallen en komt erachter dat je niet bent verzekerd en je garantie allang is verstreken. Wat nu? Je hebt een aantal opties:

1. Optie 1 is de makkelijkste en tegelijkertijd allerduurste oplossing. Je koopt namelijk gewoon een nieuwe iPhone. Probleem opgelost maar je bent wel zo’n 800 euro lichter. Lijkt ons niet de beste keus!

2. Je pakt de fiets naar de dichtstbijzijnde Apple store en ruilt je iPhone in. Apple gaat bepalen of het hun schuld is of die van jezelf en zal dan kijken wat het je kost. Wanneer je een nieuwe iPhone van ze krijgt kost dit je ook een x bedrag maar het is veel goedkoper dan optie 1.

3. Heb je alleen een kapot scherm? Is enkel je homebutton stuk of je camera? Dan kan je overwegen om gebruik te maken van een reparatiedienst. Dit kan je doen bij een bedrijf als iPhonekliniek.nl waar ze tegen een relatief klein bedrag je iPhone weer fixen. Voordeel is dat ze je iPhone fixen terwijl je wacht dus je bent hem niet lang kwijt. Des te sneller kan jij weer swipen, appen en foto’s maken!

De beste tip om je iPhone te beschermen

Om al dit gedoe te voorkomen kan je je iPhone het best beschermen met een beschermhoesje, case en/of screenprotector. Wij van iPhone.nl hebben speciaal voor jou de beste opties geselecteerd. Niet alleen cases en beschermhoesjes maar ook accessoires en toffe gadgets bieden wij aan. Denk bijvoorbeeld aan externe laders, autoladers of dockingstations.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer