Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Wil je iPhone niet meer opladen? De oplossing is waarschijnlijk dichterbij dan je denkt. Door een paar stappen te ondernemen kan je binnen een paar minuten weer goed opladen! Deze truc is zowel in te passen voor de lightning als 30-pins poorten.

Het kan enorm frustrerend zijn als je iPhone niet meer wil opladen of als je kabel niet meer goed werkt bij het opladen. Gelukkig is dit voorval in negen van de tien gevallen direct op te lossen!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Het probleem

Aangezien het toestel zich de helft van de tijd bevindt in je broekzak of tas, waar stof circuleert, wordt het toestel langzaamaan een beetje stoffig. Op plekken waar je de stof niet weg kan vegen blijft dit zitten en hoopt dit op. Je voelt 'm al aankomen: dit is waarschijnlijk waarom je iPhone niet meer kan opladen.

De oplossing

Gelukkig is er een enorm gemakkelijke oplossing! Neem een tandenstoker of de simkaart verwijderaar (Sim Tray Eject Tool) die standaard bij je iPhone is meegeleverd. Plaats deze voorzichtig (!) in de lightning of 30-pins poort en verwijder langzaamaan de stofresten.

Waarschijnlijk schrik je (net als alle anderen) van het stof dat uit de aansluiting komt. De kans is groot dat je nu weer goed kan opladen! Werkt deze oplossing niet, probeer dan nog even een andere oplader of kabel. Als dat geen ander resultaat geeft, dan lijkt het er op dat je toch het best even langs de Apple Store kan gaan...

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer