Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Terwijl de geruchten rondom de nieuwe iPhone 8 al rondvliegen, komt het Apple-event van maart er ook al bijna aan. Ook over dit event is nog niks honderd procent zeker. De datum is nog niet bevestigd en naar verluidt zijn de uitnodigingen ook nog niet de iCloud in gegooid. Tijdens het event kunnen we in ieder geval nog geen iPhone 8 verwachten, maar wat dan wel?

Code rood

Er gaat een opvallend gerucht rond in de wereld van Apple. Naar alle waarschijnlijkheid komt er vanaf maart een rode iPhone 7 op de markt. Geen groter scherm, betere accu of camera, enkel en alleen een andere kleur. Dit nieuwe opvallende kleurtje knalt natuurlijk binnen het grijze straatbeeld en zal de komende maanden misschien ook de verkoop een boost geven tot het grote september-event. Ik heb echter mijn twijfels of een aardbeirode telefoon het juiste zoethoudertje is.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

128 GB

De iPhone SE zal tijdens het event ook een moment op het grote podium krijgen. Een jaar na het verschijnen van de iPhone SE verschijnt er een model met flink wat meer geheugen. Geen fris kleurtje dus of een gloednieuw model, maar wel 128 GB aan geheugen. Het goedkopere model blijft zich op deze manier voorzichtig doorontwikkelen.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.