Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 171)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Apple presenteert twee grotere iPhones

Bigger is better? Apple introduceert twee nieuwe iPhones die weer een stukje groter zijn dan de iPhone 5s. De modellen zijn iPhone 6 en iPhone 6 Plus, waarbij de laatst genomende een beelddiagonaal van 0,8" groter heeft dan zijn kleinere broer.

  • donderdag 11 september 2014 15:58

‘Geflopte’ iPhone 5c verkoopt beter dan BlackBerry, Windows Phone en Android-toptoestellen

Hoewel de iPhone 5c minder goed verkoopt dan verwacht, verkoopt deze nog steeds beter dan diverse grote concurrenten met Blackberry, Windows Phone en Android toestellen.

  • woensdag 26 maart 2014 10:56

Apple iOS 7.1 moet iPhone 4 sneller maken

Goed nieuws voor iPhone 4 gebruikers! De nieuwe update van iOS 7.1 zou de smartphone namelijk iets sneller laten werken.

  • maandag 10 maart 2014 16:34

iPhone 5s is wereldwijd de meest gekochte iPhone

De Apple iPhone 5s loopt goed de markt binnen. Uit cijfers van Mixpanel blijkt dat de iPhone maar liefst een marktaandeel heeft van 20%! 

  • zondag 9 maart 2014 15:16

iPhone 5s best verkochte telefoon in de VS

Goed nieuws voor Apple: het is zojuist bekend geworden dat de iPhone 5s de Samsung Galaxy S4 van de troon heeft gestoten als best verkopende telefoon. De nieuwe smartphone wordt enorm goed ontvangen bij de Amerikanen, net als zijn kleine broertje, de 5c.

  • vrijdag 13 december 2013 11:41

Per dag worden een half miljoen iPhone 5s toestellen geproduceerd

De iPhone 5s is op dit moment slecht leverbaar, aan de productiesnelheid bij fabrikant Foxconn ligt het in ieder geval niet. 

  • woensdag 27 november 2013 15:37

Hoe gebruik je slowmotion op de iPhone 5s?

De iPhone 5s heeft een paar interessante nieuwe functies waaronder de mogelijkheid om slowmotion te filmen en te bewerken. Hoe werkt deze functie nu eigenlijk?

  • vrijdag 8 november 2013 12:00

Spacegrijs populairste kleur voor iPhone 5s, blauw voor 5c

Volgens nieuwe data afkomstig van de 'Consumer Intelligence Research Partners' is Apple's spacegrijze iPhone 5s de populairste keuze voor consumenten in de VS. Voor de iPhone 5c was het blauwe toestel het populairst.

  • woensdag 30 oktober 2013 14:54

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1398 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.