Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 91)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Apple maakt plannen voor gigantisch datacentrum in Ierland

Het nieuwe datacentrum van Apple heeft aardig wat voeten in de aarde voordat de plannen doorgevoerd konden worden. De planning is dan nu eindelijk rond voor het 25.000m2 grote gebouw.

  • zondag 14 augustus 2016 19:10

Werkt iPhone zonder simkaart?

Vraag jij je wel eens af: werkt iPhone zonder simkaart? Deze smartphone is dan goed te gebruiken. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een wifi-verbinding. Je kunt dan internetten, videobellen en apps gebruiken. Je kunt alleen niet bellen via het mobiele netwerk. We laten je zien hoe je een nieuwe iPhone activeert. Maar ook hoe je gebruik kunt maken van WhatsApp zonder simkaart.

  • zaterdag 22 december 2018 10:26

Apple deelt foto’s van toekomstige ‘Campus 2 Theatre’

Apple heeft vandaag nieuwe foto’s gepubliceerd van de voortgang van het theater in Campus 2. In de toekomst zullen hier de product presentatie gehouden worden.

  • dinsdag 8 maart 2016 18:02

Wat we verwachten van het Apple Event over twee weken

Een nieuwe iPhone, een nieuwe iPad, nieuwe Apple Watch bandjes en misschien zelfs een nieuwe lijn Macbooks? 21 óf 22 maart gaat het nieuwe Apple Event plaatsvinden. Lees hier wat wij verwachten van deze altijd spraakmakende presentatie!
  • dinsdag 8 maart 2016 13:40

Test: welke spraakassistent is een ster met accenten?

De leukste spraakassistenten vergelijkingstest tot nu toe: welke assistent verstaat het best verschillende Engelse accenten?

  • zondag 21 mei 2017 22:22

Hoge resolutie iPhone 7 foto's duiken nu ook op, zijn ze echt?

Met de iPhone 7 klaar voor de release op 16 september verschijnen er steeds meer afbeeldingen van dit nieuwe vlaggenschip op het internet. Nu duiken er ook hoge resolutie afbeeldingen op, zijn ze echt? 

  • donderdag 11 augustus 2016 21:02

Error 53 vergrendelt iPhone 6

Vele klachten zijn ontstaan door de zogenaamde ‘Error 53’ bij iPhone 6-gebruikers. Na onzorgvuldige reparaties kan de laatste iOS herkennen of de iPhone gerepareerd is door derden.

  • zondag 7 februari 2016 15:32

Problemen met belfunctie op iPhone X

Bezitters van de iPhone X hebben mogelijk te maken met belfunctie problemen. Wanneer ze gebeld worden gaat de telefoon wel over maar springt het scherm niet aan. Hierdoor kunnen iPhone X gebruikers niet zien door wie ze gebeld worden. Een lastige kwestie, omdat je niet iedereen op elk moment wil spreken. Het is voor veel gebruikers dan ook gissen of ze hun partner of de belastingdienst te spreken krijgen.

  • maandag 5 maart 2018 09:56

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op meest gelezen. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1378 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.