Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We schreven vorige week al over het feit dat Apple aangaf samen te gaan werken met Belkin, fabrikant van screenprotectors en apparatuur om deze beschermers nauwkeurig te bevestigen. Vanaf gisteren is het in de Verenigde Staten en Nederland officieel mogelijk om de beschermers te laten plakken. 

Het plakken van een screenprotector op een smartphone gaat niet altijd even soepel. Regelmatig blijven er kleine luchtbelletjes onder de beschermlaag waardoor deze uiteindelijk los gaat laten. Dit probleem heeft Apple nu opgelost. Het Apple Store personeel kan nu namelijk gemakkelijk een screenprotector plakken door middel van de Belkin Trueclear Pro machine. Bij aanschaf van een Belkin InvisiGlass screenprotector wordt deze gratis opgeplakt op de iPhone. Het systeem werkt met de twee populaire Belkin beschermers: InvisiGlass en Anti-Glare. Beide modellen zijn op maat gemaakt voor de iPhone 6(s) en Plus varianten.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

InvisiGlass verstevigt het glas op de iPhone waardoor de inslag van een val verminderd wordt. Zo breekt het glas veel moeilijker. Deze beschermer kost zo'n 25 euro. Anti-Glare is een 'mat' krasbestendig materiaal dat schitteringen van de zon op het scherm tegengaat. Deze variant is iets goedkoper met een prijs van 17 euro. Anti-Glare wordt niet gratis geplakt

Opvallend is dat er geen beschermers worden geplakt voor de iPhone 5s. Is dit omdat we binnenkort toch de nieuwe iPhone 5se kunnen verwachten? Ook zou er nog de mogelijkheid zijn om beschermers voor de iPad te plaatsen, maar dat wordt op dit moment ook niet gedaan. 

Hieronder kun je een video over de Belkin screenprotectors bekijken.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.