Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het ziet ernaar uit dat Apple in mei of juni 2018 de SE2 lanceert. Dit toestel is de directe opvolger van de SE uit 2016. Met deze eerste generatie wist Apple de harten van veel iPhone liefhebbers te veroveren. Dit was mede te danken aan de budgetvriendelijke prijs. De SE2 heeft uitgebreidere functies maar is nog steeds vriendelijk geprijsd.

Smartphones worden de laatste tijd alleen maar duurder. Apple wist met de iPhone X iedereen schrik aan te jagen. Dit toestel was verkrijgbaar vanaf €1169 en dit liep al gauw op tot zo'n €1400. Dit zijn geen bedragen waar je even mee rond strooit. Het is dan ook niet vreemd dat de verkoopaantallen van losse iPhone X toestellen en iPhone X abonnementen erg tegenvielen. De iPhone SE 2 moet hier verandering in brengen.

Klein 4 inch toestel

De eerste iPhone SE generatie heeft een afmeting van 4 inch. De verwachting is dat de iPhone SE 2 niet veel groter zal zijn. Dit compacte toestel is voorzien van de meest moderne techniek. Zo wordt het toestel aangedreven door een a10 chip en vind het ondersteuning van 2 GB ram werkgeheugen. De 1700 mAh batterij biedt in combinatie met de processor voldoende capaciteit om de hele dag gebruik te maken van de SE 2.

Ondanks de compacte afmetingen is er wel nagedacht over het opslaggeheugen. iPhone SE 2 liefhebbers hebben de keuze uit 32 of 128 GB. Hoewel Apple van plan is om nieuwe toestellen te voorzien van een kaartsleuf, zal deze zeer waarschijnlijk niet bij de SE 2 aanwezig zijn. Het is van tevoren even goed afwegen hoeveel opslagruimte er nodig is.

Releasedatum iPhone SE 2 en prijs

Aangezien er in april een aantal nieuwe iPhones zijn geregistreerd, gaan we ervan uit dat hier de iPhone SE 2 bijzit... De verwachte releasedatum is dan ook mei of juni 2018! Hopelijk laat Apple ons niet langer in spanning zitten en wordt dit budget toestel snel aangekondigd. Over de kleuren is het nog even speculeren. Met betrekking tot de prijs verwachten we dat de iPhone SE2 niet veel duurder dan de eerste generatie zal zijn. De iPhone SE is momenteel verkrijgbaar voor een vanaf prijs van €280,-.

Tip: iPhone SE 2 kopen (zodra beschikbaar)

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom iPhone SE 2? We brengen regelmatig nieuwe informatie naar buiten. Bezoek onze website vaker en mis niets over de iPhone SE 2. Zodra je iPhone SE 2 abonnementen vergelijken kunt dan zie je dat onder de laatste link, zoals je ook van een vergelijkingswebsite als iPhone.nl mag verwachten. Nog even geduld dus... voor meer info...!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer