Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op dit moment wordt druk gespeculeerd over de komst van de iPhone SE 2, en wat dit toestel ons zoal te bieden gaat hebben. Nog deze maand zal er meer duidelijkheid ontstaan over de nieuwste smartphone van Apple. Maar wanneer start de pre-order fase en wat houdt dit precies in?

iPhone SE 2 pre order fase

Tenminste één keer per jaar verschijnen er nieuwe iPhone toestellen. Dit is eigenlijk altijd in september het geval, dan komt Apple met twee of drie nieuwe smartphones op de proppen. Daarnaast verschijnen er soms ook in het voorjaar nieuwe Apple smartphones (of verbeterde versies van al bestaande smartphones), iPads en/of andere producten van Apple. Dit jaar kunnen we in maart dus wel een nieuwe smartphone verwachten, en dat lijkt dus de SE 2 te gaan worden.

Zodra Apple een nieuw toestel aankondigt tijdens een Apple Event start vaak ook de pre-order fase. Dit is de fase waarin het nieuwste toestel nog niet daadwerkelijk te koop is, maar waarin je al wel een bestelling kunt plaatsen bij sommige aanbieders. Door je smartphone als ‘pre-order’ te bestellen kun je er zeker van zijn dat je tot de groep mensen behoort, die het nieuwe apparaat als eerste in huis heeft. Zodra de aanbieder het toestel binnenkrijgt, wordt het ge-preorderde toestel gelijk toegezonden aan je, en heb je het toestel doorgaans binnen 1-2 werkdagen thuis. Dus mocht je geïnteresseerd zijn in de iPhone SE 2, dan kan het pre-orderen van dit toestel een uitstekende keuze zijn om het zo snel mogelijk in je bezit te hebben.

Het is overigens geen zekerheid dat de pre-order fase gelijk na de aankondiging van een nieuw toestel van start gaat. Bij de presentatie van de iPhones in 2017 hebben we bijvoorbeeld gezien dat de iPhone X pas een maand later in de pre-order fase kwam, en pas een week of twee later kwam het toestel echt beschikbaar en in voorraad bij de meeste aanbieders.

Als je dit als uitgangspunt neemt zou de iPhone SE 2 pre order fase kunnen starten op of rond 27 maart, maar dit zou bijvoorbeeld ook wel eens een maand of twee maanden later kunnen zijn. Dan heb je het dus over eind april of ergens in mei, dat de iPhone SE 2 in de pre order fase komt, om vervolgens 1 of 2 weken later echt te koop te komen. Hoe dit precies uitpakt voor de nieuwe 2018 smartphone van Apple is dus nog even afwachten, maar we weten dit waarschijnlijk snel!

Pre-order zodra dit mogelijk is:

iPhone SE 2 met abonnement

Los iPhone SE 2 toestel

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer