Back to Top
Navigeer:

iPhone SE accessoires kopen - opladers, batterijen, kabels en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

Accessoires voor de iPhone SE

Op 21 maart 2016 is de iPhone SE door Apple gepresenteerd. Tijdens deze presentatie kwam naar voren dat dit 4-inch toestel uitzonderlijk snelle kwaliteiten heeft. Veel consumenten ervaren het kleinere model als prettig en lekker liggend in de handen. Het toestel heeft een 1GB werkgeheugen en een A8-chip processor die het iOS besturingssysteem laat draaien. Zorg dat je iPhone SE goed en optimaal gebruikt wordt met de iPhone SE accessoires die wij, van iPhone.nl, aanbieden. 

Altijd een opgeladen toestel; opladers, batterijen, kabels... 

Er zijn verschillende producten om je toestel op te laden die je kunt kopen / bestellen. Je kunt kiezen voor de originele Apple kabel of kies voor een iPhone auto oplader zodat je nog zonder stroom lege iPhone batterij komt te zitten.

Voorkom dat je zonder batterij komt te zitten. Dit gebeurt helaas regelmatig op de meest ongunstige momenten. Tackel dit probleem door een powerbank of oplaadbare batterij voor jouw iPhone aan te schaffen. Met behulp van een opgeladen powerbank koppel je het toestel aan elkaar. Het originele Apple kabel zorgt voor de verbinding en je iPhone wordt automatisch volgeladen.

iPhone SE accessoires kopen; snelle levering en 30 dagen retour

Alle powerbanks, sportarmbanden, iPhone tripods en Apple kabels hebben 30 dagen retourrecht. Dit betekent dat zodra je het product thuis hebt, je 30 dagen bedenktijd krijgt om het eventueel terug te sturen. Service staat bij iPhone.nl daarom voorop en wij gaan ervan uit dat iedere klant tevreden gebruik kan maken van onze producten. Kies hierboven uit het grote aanbod sportarmbanden, powerbanks en snoertjes om zo jouw iPhone SE optimaal te gebruiken. 

Beschermhoesjes en screenprotectors voor iPhone SE

Om je iPhone SE nog extra te beschermen of te versieren bieden wij ook diverse screenprotectors aan. Zo kun je kiezen uit gehard glas, tempered glass of matte iPhone SE screenprotectors. Ook bieden wij diverse hoesjes en cases aan voor de iPhone. Van bumpers, agenda covers tot transparante cases en hoesjes wij hebben het allemaal.

Bekijk hier het accessoires aanbod van de andere Apple iPhone modellen: