Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er is kortgeleden een nog niet op televisie vertoonde video opgedoken die als commercial voor Apple Pay in China dient. Het lijkt er op dat in deze commercial niet een iPhone 6s maar de nieuwe iPhone SE gebruikt wordt.

 

Eerder vandaag werd de definitieve naam voor dit nieuwe toestel met 4 inch scherm al bekend, nu lijkt ook de eerste video te zijn opgedoken. We hebben hier op kantoor een tijdje met ons toestel naast het scherm gestaan, maar nu weten we het zeker: op de commercial is géén iPhone 6s te zien, maar een kleiner toestel: de iPhone SE (of zoals eerder gedacht de iPhone 5se)

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Pay commercial

Deze onderstaande commercial werd gemaakt ter promotie van Apple Pay in China. Deze betaaldienst van Apple is sinds 18 februari 2016 te gebruiken in China. In de video is te zien hoe er middels de iPhone en een Apple Watch worden betaald met Apple Pay. Waarschijnlijk is het de bedoeling dat de onderstaande video na de officiële introductie op de Chinese televisie gaat verschijnen. Deze lijkt echter per ongeluk uitgelekt te zijn!

Waarom de video niet eerder boven water is gekomen is een raadsel. Wij kwamen deze bij toeval met een zoekopdracht tegen en we weten het eigenlijk bijna zeker: dit is de iPhone SE.

iPhone SE design

Er gaan tegenstrijdige geruchten over het design van de iPhone SE. Zo beweren meerdere websites dat het design van dit toestel gelijk blijft aan de iPhone 5s. Wij gaven eerder al aan hier absoluut niet in te geloven, omdat Apple geen stap terug wil doen, maar als doel heeft om constant te innoveren. 

Op de video lijkt dan ook te zien dat de iPhone SE dezelfde ronde hoeken als de iPhone 6 en 6s heeft, waarmee dit toestel perfect in de lijn van 'nieuwe' Apple producten past. Ook sluit dit design aan bij een afbeelding van de iPhone SE die wij eerder toegestuurd kregen. Met deze video wordt ook het gerucht bevestigd dat de iPhone SE Apple Pay ondersteunt. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.