Back to Top

iPhone SE screenprotectors kopen - matte, transparante, gladde, glas en meer

geen producten gevonden met meegegeven parameters

iPhone SE screenprotectors

Ben jij op zoek naar een screenprotector voor de iPhone SE smartphone? Hier bieden wij diverse screenprotectors aan die je kunt kopen en aanschaffen. Deze folie is gemakkelijk op het scherm te plakken en beschermt je iPhone SE tegen krassen. Er zijn verschillende type schermbeschermers, waaronder glazen (gehard glas), transparante (gladde) en matte beschermers.

Tempered Glass / glazen screenprotector voor je iPhone SE kopen

De stevigste screen protector is gemaakt van gehard glas, ook wel tempered glass genoemd. Deze screenprotector beschermt je iPhone SE tegen krassen en beschadigingen. Deze iPhone SE screenprotector is dus een goede keuze om te kopen.

Matte screenprotector voor je iPhone SE

De matte screenprotector voor de iPhone SE zorgt voor een beter zicht op de iPhone en zorgt er daarnaast voor dat niemand mee kan kijken op jouw scherm. Ook zijn vlekken en viezigheid minder goed zichtbaar. Ook deze screenprotector kun je via ons bestellen. 

Gladde, transparante screenprotector kopen / bestellen voor je iPhone SE

De goedkoopste iPhone SE screenprotector die je kunt kopen / bestellen is de reguliere transparante beschermer. Deze is gemakkelijk aan te brengen maar zal wel eerder 'bubbeltjes' doorlaten dan een tempered glass of matte screenprotector! Evengoed een prima aankoop als je budget bijvoorbeeld beperkt is, en je de goedkoopste iPhone SE screenprotector wilt kopen / bestellen.

Accessoires en hoesjes voor de iPhone SE

Naast het aanbieden van screen protectors / schermbeschermers hebben wij ook een overzicht van diverse iPhone SE accesoires en beschermhoesjes die je kunt kopen. Zo kun je het hele iPhone SE toestel beschermen en aankleden met de mooiste accesoires.

Bekijk ook eens de andere Apple iDevice screenprotectors: