Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vandaag is de officiële start van de verkoop van Apple's nieuwe iPhone SE smartphone van start gegaan. Je kan dus vanaf vandaag het toestel in huis verwachten (als je deze besteld hebt) of 'm vanaf vandaag in de Apple Store ophalen!

iPhone SE met abonnement

Gebruik de onderstaande vergelijker om het perfecte iPhone SE abonnement te vinden! Kies eerst het toestel naar keuze (16GB of 64GB), kies vervolgens het het aantal minuten/SMS berichten en de grootte van je databundel! Tot slot kan je nog selecteren hoeveel je bereid bent om voor het toestel te betalen in de eerste maand. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Over de iPhone SE

Sterk in een compact jasje: dat is de iPhone SE. Dit model lijkt qua design onwijs veel op de welbekende (en veel verkochte) iPhone 5s, maar is 'under the hood' toch echt heel anders. Met zijn A9 processor, 12 Megapixel camera en 4K video, specificaties gelijk aan de iPhone 6s, is dit een bijzonder interessant toestel voor elke smartphone gebruiker.

Er zijn echter wel wat verschillen van de iPhone SE ten opzichte van zijn grote broer (6s). Dit model heeft namelijk een minder kleurig scherm (lagere contrastratio), een minder goede selfiecamera (1.2 MP vs 5 MP) en de Touch ID is van een oudere versie. De batterij is daarentegen wél beter dan op de iPhone 6s!

iPhone SE als los toestel

Vanaf vandaag kan je de iPhone SE ook als los toestel in de Apple Store ophalen. Je kan dan ook bijvoorbeeld met Apple's recycle and renew program een oude iPhone inleveren voor een tegoedbon en hier later de iPhone SE deels mee betalen. Natuurlijk kan je ook bij aanbieders zoals Belsimpel, (Student)Mobiel en Coolblue een toestel aanschaffen. Bekijk hier losse toestel deals.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.