Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Navigeer:

iPhone SE – 128GB, 64GB, 32 GB en 16 GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone-se

Op 21 maart 2016 is de iPhone SE door Apple aangekondigd. Dit toestel heeft een 4-inch display en is even snel als de iPhone 6s. Daarnaast heeft het toestel dezelfde 12MP camera en 4K video mogelijkheden als de 6s. Ook is een NFC Chip voor Apple Pay aan boord. Het iPhone SE toestel kostte tijdens de introductie € 489 voor het 16GB model en € 589 voor het 64GB model. Inmiddels (anno 2017) liggen de prijzen voor deze iPhone SE
modellen overigens een stuk lager.

De introductieprijs van de in maart 2017 verschenen iPhone SE met 32 GB opslag bedraagt € 489 en de introductieprijs van de eveneens in maart 2017 verschenen iPhone SE met 128 GB opslag bedraagt € 599. Ook deze prijzen zullen gaan dalen, na verloop van tijd. Bekijk de pagina met losse iPhone SE toestellen voor de actuele prijzen van alle beschikbare iPhone SE modellen, of kijk op de iPhone SE abonnementen pagina voor de prijzen van een iPhone SE toestel met abonnement.

Verschillen tussen de iPhone 6s, 5s en de iPhone SE

Er zijn tal van verschillen tussen de oude generaties iPhones (iPhone 5, 5s, 6s en iPhone 6s Plus) en de iPhone SE:

 • Verbeterde processor: sneller dan de iPhone 5s en 6
 • Bijzonder goede camera
 • 16GB of 64GB opslagcapaciteit (vanaf eind maart 2017 worden deze modellen
  vervangen door de iPhone SE met 32 GB en 128 GB opslagcapaciteit)
 • Touch ID 2.0, geavanceerder dan 5s
 • Siri kan altijd gebruikt worden
 • Compacter dan de iPhone 6s met bijna dezelfde specificaties
 • In 4 kleuren verkrijgbaar: grijs, zilver en goud en roségoud

iPhone SE aanbiedingen vergelijken

De iPhone SE is een onwijs populaire iPhone en dat is te zien aan het aantal verkochte toestellen. Vergelijk hieronder de goedkoopste en beste iPhone SE aanbiedingen van dit moment. Dan weet jij 100% zeker waar je het goedkoopste jouw nieuwe iPhone SE kunt kopen:

De informatie over de iPhone SE gaat verder onder de abonnementen vergelijker.

iPhone SE 16GB

iPhone SE 64GB

A9-processor gelijkwaardig aan die van de 6s

Net als de iPhone 6s krijgt deze iPhone SE een A9/M9 processor. De iPhone 5s gebruikt een twee generaties oudere A7/M7 processor combinatie en de iPhone 6 een A8/M8 combinatie. Kort samengevat is de iPhone SE dus even snel als de iPhone 6s en daarmee ook sneller dan eerdere toestellen zoals de iPhone 6 en 5s.

Sterk verbeterde camera iPhone SE

Net als de iPhone 6s heeft dit Apple SE toestel een 12 Megapixel camera. Dit is een grote verbetering ten opzichte van de 4 Megapixel camera op de iPhone 5s. De 'selfiecamera' (Facetime camera) is gelijk aan die op de iPhone 5s en 6 (beide 1.2MP) en is daarmee dus iets minder goed dan de 6s.

4K video opnames

Maak kwalitatieve video's in 4K resolutie! De filmmogelijkheden van de iPhone 6s zijn gelijk aan die van de 6s. Uiteraard beschikt dit toestel ook over slowmotion en timelapse video-mogelijkheden.

Siri Always On/Hey Siri

Op de iPhone SE is Siri altijd aanspreekbaar door simpelweg 'Hey Siri' te roepen. Siri herkent jouw stemgeluid en staat direct voor je klaar! Onwijs handig.

Bluetooth 4.2 en verbeterde WiFi op de iPhone SE

Natuurlijk heeft de iPhone SE ook Bluetooth 4.2, de nieuwste versie van deze draadloze techniek. Ook is WiFi verder verbeterd naar 802.11a/b/g/n/ac met MIMO.

Betaal met de NFC chip

Gebruik de ingebouwde NFC Chip om Apple Pay betalingen op de iPhone SE mogelijk te maken. Apple Pay is op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland

Barometer in de iPhone SE

De barometer wordt onder andere gebruikt in de gezondheidsapp en kan bijvoorbeeld ingezet worden om stappen te tellen of de luchtdruk te meten.

Kleurvariaties van de iPhone SE

De iPhone SE is in vier kleuren beschikbaar: (space)grijs, zilver, goud en roségoud. In onze losse toestellen vergelijker kun je selecteren op kleur, en dus zowel voor de iPhone SE (space)grijs, iPhone SE
zilver, iPhone SE goud als voor iPhone SE roségoud zien welke webwinkel de
meest gunstige aanbieding / deal voor je heeft.

Opslagcapaciteit van de iPhone SE; 128GB, 64GB, 32GB en 16GB

De iPhone SE was in eerste instantie alleen als 16GB en 64GB model verkrijgbaar, waarbij een klein prijsverschil bestond van zo'n €100,- tussen het 16 gigabyte iPhone SE model en het 64 GB iPhone SE model. Hoeveel gigabyte heb je nodig bij dit model? Dat ligt puur aan hoeveel je de iPhone SE gebruikt. Maak je veel foto's en video's en download je regelmatig een applicaties dan raden wij aan om de 64 GB iPhone SE te kopen. Het model met 16 GB zit al snel vol mocht je vaak foto's en video's schieten.

Eind maart 2017 maakte Apple bekend de twee iPhone SE modellen te verbeteren, en vanaf dat moment alleen nog de iPhone SE – 128 GB en de iPhone SE – 32 GB te produceren. Dat wil overigens niet zeggen dat de iPhone SE 16 GB en 64GB nergens meer te krijgen zijn. Deze iPhone SE toestellen zullen voorlopig nog wel te krijgen zijn bij verschillende webwinkels.

Prijs van een iPhone SE zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De prijs van een iPhone SE (als los toestel) kan sterk verschillen per aanbieder, de trend is in ieder geval dat deze steeds goedkoper wordt, bij vrijwel alle aanbieders. Bekijk hieronder de laatste en goedkoopste losse iPhone SE toestellen van dit moment. We refreshen dit losse iPhone SE overzicht automatisch iedere minuut zodat jij verzekerd bent van de laagste iPhone prijzen.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1300

Kleur

iPhone SE - Het laatste nieuws

Het laatste iPhone SE nieuws lees je hieronder. Voor een laatste nieuws omtrent dit Apple model kun je naar het iPhone SE nieuwsoverzicht.

Het (een)handige toetsenbord van Apple

Misschien is dit wel het meest handige dat iOS 11 ons te bieden heeft: een toetsenbord voor wanneer je met één hand typt. Ja ja.. het is mogelijk en het is binnenkort ook op jouw iPhone terug te vinden.

 • maandag 12 juni 2017 16:04

iOS 11: nieuw bedieningspaneel

Met de komst van iOS 11 heeft Apple het Bedieningspaneel een flinke make-over gegeven. De vormgeving is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, ook de functionaliteit is sterk veranderd. Het is nu mogelijk zelf te bepalen welke apps je wel en niet wil weergeven in het Bedieningspaneel. 

 • dinsdag 6 juni 2017 18:48

Apple maakt je overstap nu nog gemakkelijker

De strijd tussen Apple en Android is niet nieuw, maar met deze nieuwe campagne en website pakt Apple het wel heel direct aan.

 • dinsdag 30 mei 2017 16:15

Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) op je iPhone of iPad

Wil jij vrienden en vriendinnen een foto sturen van wat jij op je scherm ziet? Dan is het maken van een screenshot, oftewel een schermafbeelding, een slimme manier om dit te doen. Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) van je iPhone, iPad of iPod Touch.

 • vrijdag 5 mei 2017 20:58

Apple maakt 44,9 miljard winst op smartphonemarkt

2016 was een goed jaar voor Apple. De winst van Apple besloeg in 2016 79 procent van alle winst op de gehele smartphonemarkt.

 • maandag 13 maart 2017 10:18

Zo film je in 4K op je iPhone

De iPhone 7 en 7 Plus, SE, 6s en 6s Plus kunnen zonder moeite in 4K kwaliteit filmen echter moet je dit zelf wel instellen. Hoe je dit doet lees je in dit artikel.

 • zondag 12 maart 2017 20:05

Apple neemt Realface over, experts in gezichtsherkenning

Volgens diverse bronnen heeft Apple sinds kort Realface overgenomen voor 2 miljoen euro. Het Israëlische Realface is gespecialiseerd in de technologie achter gezichtsherkenning.

 • maandag 20 februari 2017 10:04

Waar wordt de iPhone gemaakt?

Waar worden deze Apple producten eigenlijk gemaakt? Waar komen de onderdelen uit de iPhone allemaal vandaan. Dat leggen wij je uit!

 • woensdag 15 februari 2017 11:12

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone se , gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 88 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer